Se billederne:

Solen skinnede over Store Cykeldag

Årets Store Cykeldag fandt sted i søndags, og heldigvis havde solen valgt at kigge frem over flyvestationen, hvilket gjorde dagen endnu bedre for de mange hundrede deltager.
Det var tredje gang, at Furesø Kommune holdt Store Cykeldag i forbindelse med cykelløbet Bastrup Sø rundt, der denne søndag blev afviklet for 25. gang. 
Det var John Ingemann Allentoft (C), der bød velkommen til den særlige cykeldag, hvor der både var mulighed for rulleskøjteløb og pumptrack. Cykellegebane og cykelskole for de små. 
"Og så var der mulighed for at se på hjemmebyggede cykler, også eldrevne. At få en snak med de fremmødte klubber, - og at få repareret sin cykel eller købe brugte, men ok, dele i ”Stumpemarkedet”. Har cykelturen tæret på kræfterne, kunne man også få masseret de ømme benmuskler", fortæller John Ingemann Allentoft, der også sender en tak til de foreninger, virksomheder og forbund, der står bag Store Cykeldag. 
 
 
 

Cykle er vigtig

I sin velkomsttale fortalte John Ingemann Allentoft, hvorfor Furesø Kommune bruger ressourcer på et arrangement som Store Cykeldag. 
"Svaret er, at cyklen er en vigtig del af vor trafikpolitik og vor sundhedspolitik. Både til motion og fornøjelse, og til hverdag når der trampes i pedalerne på vej til og fra arbejde. Store Cykeldag skal inspirere borgerne i kommunen og i regionen til begge dele", fortæller han og fortsætter:
"Der er lavet en undersøgelse: Den nationale Cyklistundersøgelse. Her er Furesø Kommune nummer to af 35 kommuner på den generelle tilfredshed. Det er ret flot, og derfor ved vi, at det vi gør, virker. Vi fokuserer blandt andet på flere og bedre cykelstier, cykelparkeringer med mulighed for luft og små reparationer og de nye supercykelstier", lyder det fra John Ingemann Allentoft, der også understreger, at andenpladsen viser, at borgerne i Furesø værdsætter den indsats, som kommunen gør for at gøre cykellivet nemmere og mere attraktivt. 

null

Publiceret 14 September 2017 08:54

SENESTE TV