Huspriserne i Nordsjælland er ifølge nye tal fra Finans Danmark steget med 24 procent siden 2012.

Huspriserne i Nordsjælland er ifølge nye tal fra Finans Danmark steget med 24 procent siden 2012.

Huspriserne i Furesø stiger og stiger

Huspriserne i Nordsjælland er ifølge nye tal steget 24 procent

Huspriserne i Nordsjælland er de seneste fem år steget med 24 procent fra en kvadratmeterpris på 16.672 kroner i 2012 til 20.680 kroner i andet kvartal 2017.
Det viser helt nye tal fra Finans Danmark, som Nybolig har analyseret, skriver realkreditinstituttet i en pressemeddelelse.
Det svarer til, at et gennemsnitsligt parcelhus på cirka 140 kvadratmeter er blevet 560.000 kroner mere værd på fem år, konkluderer Nybolig.

33,5 procent i Furesø

“Priserne varierer selvfølgelig fra kommune til kommune, men generelt viser tallene, at der er bred fremgang på det nordsjællandske marked for parcelhuse, hvor særligt det seneste års tid med højkonjunktur har sat sit markante præg på priserne. Kun København har haft større prisstigninger på parcelhuse end Nordsjælland,” siger Nyboligs relationschef, Thomas Hovgaard.
Det er især huspriserne i Furesø, som udgør krumtappen i udviklingen. Her ligger kvadratmeterprisen ifølge Finans Danmarks tal på 26.596 kroner, hvilket er en stigning på godt 33,5 procent siden 2012.
Fik du læst: Kommunen om byggeprojekt: "Det skal passe til Farum Hovedgade"
Indehaver af Nybolig Værløse, Andreasen & Terman, Karen Marie Terman glæder sig ifølge pressemeddelelsen over udviklingen.
“Der er ingen tvivl om, at vi oplever et stærkt boligmarked i øjeblikket, hvor efterspørgslen stiger. Det er, som om der er kommet en helt ny optimisme og tro på boligmarkedet, selvfølgelig stærkt bakket op af lave renter og høj beskæftigelse,” siger Karen Marie Terman.
På landplan er gennemsnitskvadratmeterprisen på parcelhuse steget med 19 procent og ligger nu på 13.177 kroner per kvadratmeter.

null

Publiceret 21 September 2017 00:00

SENESTE TV