Kurt Bork Christensen takkede onsdag af efter 43 år i lokalpolitik. Foto: Kristina Pihl

Kurt Bork Christensen takkede onsdag af efter 43 år i lokalpolitik. Foto: Kristina Pihl

Byrådslegende takkede af

I 43 år sad Kurt Bork Christensen (V) i byrådet, men nu er det slut

Af
Af Kristina Pihl

Der var tætpakket med mennesker i kantinen på Furesø Rådhus, da Kurt Bork Christensen onsdag holdt afskedsreception. 43 år i byrådet, 20 år som viceborgmester og 13 år som formand for socialudvalget blev det til for Kurt Bork Christensen.
Han har valgt at trække sig på grund af sygdom. Det var derfor også med en smule vemod, at han sagde farvel til livet i politik.
“Det er vemodigt at sige farvel efter alle disse år. Jeg kommer særligt til at savne møderne. Jeg elsker at holde møder med folk, og jeg kan godt lide at sidde for bordenden og lede møderne. Det er det, jeg føler, at jeg er bedst til,” fortæller han.
Fik du læst: Helle Vincentz fra Hareskovby er nomineret til litteraturpris
Med 43 år i lokalpolitik har Kurt Bork Christensen været med til at sætte sit aftryk på Værløse og Furesø, og han er glad for de projekter, han har været med til at sætte i gang. Særligt sit arbejde på Ryetbo Plejehjem, hvor han er formand, og Værløsehallerne, som han var med til at få igennem, er han stolt over.
“Mange af de ting, jeg har haft gang i, er blevet til noget, så det er jeg stolt af,” fortæller han.
Selvom Kurt Bork Christensen nu har sagt farvel til politik, har han dog ingen planer om at trække sig helt fra lokallivet i Furesø. Han vil fortsætte sit arbejde for Ryetbo Plejehjem, Værløse-Farum cykelklub og Annexgården.

null

Publiceret 28 September 2017 00:00

SENESTE TV