Andreas Bos tredje comedyshow FIFTI-FIFTI handler om livets tilfældigheder. Pressefoto

Andreas Bos tredje comedyshow FIFTI-FIFTI handler om livets tilfældigheder. Pressefoto

Konkurrence:

Oplev Andreas Bo i Galaksen

19. oktober kan du opleve stand-up, musik og parodier, når Andreas Bo kommer til Galaksen

Af
Af Kristina Pihl

Der er garanti for et godt grin, når komiker Andreas Bo 19. oktober gæster Gallaksen med sit show FIFTI-FIFTI. Det er Andreas Bos tredje comedyshow, og det er også hans sjoveste, lover han. I sine tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han – med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi – er et Plagiat eller en Original, men comedyshowet FIFTI-FIFTI handler om livets tilfældigheder. Showet vil være en blanding af stand-up, musik og parodier, og så vil Andreas Bo gribe stemningen i salen.
“Jeg er godt til at være tæt med publikum. Jeg er god til at fange salen og være i nuet, og det er det, jeg prøver på, hver gang jeg optræder. Jeg ved, at folk har en forestilling om, at jeg parodier nogle mennesker, og så skal de fandeme også få nogle parodier,” lyder det fra Andreas Bo.

Til forstaden

Selvom Andreas Bo i dag er en af Danmarks største komiker og er vant til at optræde på landets største scener, glæder han sig til at komme til forstaden og optræde. Her oplever han et meget engageret publikum.
Fik du læst: Se billeder og video: God stemning masser af musik på Bytorvet 
”Der hvor jeg oplever, at der en forskel på at optræde i en storby eller en forstad er, at jeg i forstæderne kommer ud nogle steder, hvor publikumssammensætningen er lokal forankret. Publikum er engageret og glæder sig til en sjov aften” fortæller fra Andreas Bo.
De mindre sale og færre publikummer passer godt til Andreas Bos show, for han nyder at være tæt med publikum.
“Jeg har det bedst på de mindre steder. Jeg synes, det er skide sjovt at fylde Falkonersalen eller Musikhuset i Århus, men det er nødvendigvis ikke fedt, fordi de bagerste ikke kan se. Når jeg er ude på de mindre stede bliver der en stemning af noget nærhed og noget tæthed. Nogle komikere fortæller jokes, men jeg bruger jo mit ansigt til at være sjov, så det er en fordel, at vi er tættere på hinanden. Så det synes jeg er super fedt,” fortæller Andreas Bo.

Sådan deltager du

Du kan deltage i konkurrencen om at vinde 2X2 billetter til Andreas Bos show i Galaksen. Konkurrencen finder sted på Furesø Avis facebookside og løber fra tirsdag 3. oktober kl. 12 til fredag 6. oktober kl. 14.

null

Publiceret 03 October 2017 00:00