Se billederne:

Børn og voksne sagde farvel til Skolelandbrugets Susanne

Mange mennesker lagde onsdag vejen forbi Skolelandbruget for at sige farvel til Susanne Lund-Larsen

Af
Af Kristina Pihl

Det store gavebord i teltet var fyldt op med blomster, gaver og kort. Ude foran teltet havde gamle kollegaer, familie og venner trodset det triste efterårsvejr og taget opstilling for at hylde og fejre Susanne Lund-Larsen. For efter 40 år som ansat i Farum og Furesø Kommune heraf 27 år på Skolelandbruget siger Susanne Lund-Larsen til sommer farvel til grise, kaniner og høns for i stedet at nyde tilværelsen som pensionist. Derfor holdt hun onsdag afskedsfest, hvor furesøborgere fra nær og fjern var inviteret til fest med spidstegt pattegris. Susanne Lund-Larsen var glad over, at så mange havde valgt at komme forbi.
Fik du læst: Kunstnere blev hædret i Skovhuset
”Det er vildt at se så mange mennesker. Det er også rigtig mange gamle kollegaer, så det er dejligt,” lød det fra dagens midtpunkt.

Medalje og sang

Til trods for at Susanne Lund-Larsen til sommer siger sit endelige farvel til Skolelandbruget, var afskedsfesten ikke en trist affære. For onsdagens festligheder markerede også hendes 40 års jubilæum som ansat i Farum og Furesø Kommune. Derfor overrakte borgmester Ole Bondo Christensen (A) hende Dronningens fortjenstmedalje. I sin tale roste han Susanne Lund-Larsen for den store indsats hun gennem næste tre årtier på Skolelandbruget havde gjort for at lære børn og voksne om natur og landbrug.
Fik du læst: Bekymring over mulige besparelser på skoleområdet
Ud over taler fra borgmesteren og Skolelandbrugets nye leder, Johnny Skjoldborg Krog, stod programmet også på sang. For dagens helt store overraskelse kom, da børnene fra børnehaven Røde Sol stillede sig op og sang en helt særlig hyldestsang til Susanne Lund-Larsen til melodien ”Åh Susanne”. Og det var da også en tydelig rørt hovedperson, der takkede børnehaven for sang.
”Jeg er sådan en, der godt kan lide at stå bagved og trække i trådene, så det underligt pludselig at være midtpunkt,” fortalte Susanne Lund-Larsen efterfølgende.
Susanne Lund-Larsen vil være ansat på halv tid frem til juni 2018.

Publiceret 05 October 2017 00:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV