Netværksmøde i Furesø Industri:

Fra lokal iværksætter til salg for 536 millioner

Furesø Industri inviterer til netværksmøde hos den lokale virksomhed Zoetis, der sidste år blev solgt til en global markedsleder

Furesø Industri afholder netværksmøde på torsdag den 12. oktober klokken 16 hos Zoetis – før kendt som SMB. Der vil være rundvisning og direktør Ole Kring vil fortælle om den spændende rejse fra iværksætter til salg.
Mødet giver et indblik i en virksomhed, der har været på en vækstrejse fra lille iværksættervirksomhed til at blive solgt for 536 million kroner til en global markedsleder med hovedsæde i USA.
Fik du læst: Se billeder og video: Rådhusåbning blev et tilløbbsstykke
Zoetis, der ligger på Gammelgårdsvej 87 i Farum, er i løbet af de seneste år blevet innovationsleder inden for det, der hedder Lab-on-a-chip diag¬nostisk-produkter til den veterinære industri. SMB, nu Zoetis – producerer et instrument, der gør, at man kan tjekke dyrs blodprøver med det samme uden først at skulle have prøven forbi et laboratorium. Det har givet virksomheden en gennemsnitlig årlig vækst i omsætningen på mere end 30 procent hvert år siden 2009.
Selv om Zoetis – har haft vokseværk over de senere år, fremhæver direktøren, Ole Kring det unikke i, at virksomheden stadigvæk føles ung og frisk.
”Jeg glæder mig til, at vi får besøg af Furesø Industri. Det er altid spændende at søge inspiration hos andre virksomheder og høre om deres muligheder og bekymringer, siger han og tilføjer, at forretning jo laves imellem mennesker, så måske kan sådanne netværksarrangementer ende med nye forretningsmuligheder eller nye alternative partnerskaber.
Furesø Industri håber, at andre virksomheder også vil slå dørene op og invitere til netværksmøder.
”Vi ser frem til et spændende arrangement og håber, at der bliver stor opbakning fra foreningens medlemmer og ikke mindst, at de finder initiativet værdifuldt”, siger foreningens formand Solveig Bisgaard.
Tilmelding og yderligere oplysninger på info@furesoeindustri.dk.
hhs

Publiceret 09 October 2017 00:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV