"Vi har udbygget plejeboligkapaciteten med Svanepunktet og er i fuld gang med at renovere og udbygge Ryetbo Plejehjem. Aktuelt har vi dertil 160 senioregnede boliger på vej", skriver Susanne Mortensen (C) i dette indlæg som svar til Mogens Dalbo. Pressefoto

DEBAT:

"Der er opført flere senioregnede boliger - og flere er på vej"

Af
Susanne Mortensen (C)

formand for Social - og Sundhedsudvalget

Tingmosen 24

Værlsøe

Mogens Dalbo (V) benytter et langt indlæg i Furesø Avis til, at så tvivl om rigtigheden af, at vi har opført flere senioregnede boliger i denne valgperiode og, at der er flere på vej. Men det er faktisk rigtigt. Vi har udbygget plejeboligkapaciteten med Svanepunktet og er i fuld gang med at renovere og udbygge Ryetbo Plejehjem. Aktuelt har vi dertil 160 senioregnede boliger på vej. Lad mig nævne Hjortefarmen, Bybækgrunden, Jonstrup og Sydlejren. Vi har yderligere 380 senioregnede boliger i støbeskeen, hvor aktuelt Laanshøj, Paltholmvej ved Farum Bytorv og Langhusgrunden er i spil.
Jeg kan anbefale Mogens Dalbo at læse den strategi for fremtidens boliger for seniorer og borgere med funktionsnedsættelser, som vi netop har vedtaget i Byrådet den 27. september 2017. Dette med opbakning fra Venstre, som har medvirket konstruktivt i processen blandt andet via deres repræsentant i udviklingsudvalget.
Da Mogens Dalbo er medlem af Seniorrådet, vil jeg her også nævne, at både Seniorrådet og Handicaprådet undervejs har givet værdifulde input til denne strategi.
 

Publiceret 10 October 2017 14:00