Nu skal du bruge Furesøkortet:

Feriesjov med børnene i Nørreskoven

Farum Orienteringsklub udfordrer dig til at deltage i en sjov konkurrence i efterårsferien

Med sine slugter og stejle skrænter, flotte søudsigter og historiske seværdigheder er Nørreskoven en af de mest spændende og alsidige skove i Danmark – og den ligger lige udenfor døren. Så hvis du skal holde efterårsferie i Furesø kommune, så tag en tur i skoven - og tag Furesøkortet med, som hele kommunen fornylig modtog sammen med Furesø Avis.
I forbindelse med det store Furesøkort har Farum Orienteringsklub opsat poster i Nørreskoven i dagene omkring efterårsferien.

Sådan gør du

Konkurrencen starter med, at du går ind på Furesoekortet.dk og klikker på konkurrence. Herfra kan du printe et A4 kort over Nørreskoven med posterne og en instruktion.
Læs også: Furesøkortet: Derfor lander det i din postkasse
På hver post i skoven er der et postnummer og en kode på to tal eller bogstaver, og konkurrencen går ud på at finde og notere så mange forskellige postnumre med tilhørende kode som muligt. De ligger præcist der, hvor de er afmærket på kortet, men er ikke alle lige nemme at finde. Hver kode giver et lod i konkurrencen.
Efter turen i skoven går du igen ind på Furesoekortet.dk > Konkurrencer og indtaster dine koder. Så deltager du i lodtrækning om to gavekort til Farum Bytorv: Et på 500 kroner og et på 250 kroner. Lodtrækningen finder sted den 30. oktober. De heldige vindere får direkte besked – og navnene bliver offentliggjort i Furesø Avis kort tid efter.
Fik du læst: Årets kulturpris gik til naturskoleformand
Konkurrencen løber i uge 42 og 43, og posterne er i skoven fra på lørdag den 13. oktober til søndag den 29. oktober.
Posterne er anbragt, så man kommer ud til mange smukke og spændende områder i skoven, som de fleste ellers aldrig ser. Turen går dog udenom det specielt beskyttede område med naturskov midt i skoven.
På Furesokortet.dk, der udvikler sig hele tiden, kan du også hente kort og information om andre ture, eksempelvis kan du snart udforske sporene af oldtidsveje i kommunen, se mere om smukke eller historiske steder i Nørreskoven, eller tage på fotoorientering omkring kommunens søer. Der er også mulighed for at finde poster i andre af kommunens skove. Dem finder du via linket Find vej i under menupunktet Orienteringsløb.

Publiceret 10 October 2017 11:00

SENESTE TV