Åbent hus i Stien i aften:

Mød Uffe Elbæk

Alternativet Furesø holder åbent hus i aften onsdag den 11. oktober. Det sker i kulturhuset Stien, og mødet begynder klokken 19, hvor alle er velkomne.  
 
Med til møde har Alternativet Furesø  inviteret partiets stifter og politiske leder Uffe Elbæk til at slå et smut forbi.
"Uffe startede selv sin politiske karriere som lokalpolitiker, og han vil fortælle lidt om de tanker der ligger bag partiets politik, både nationalt, men også hvordan dette kan nedskaleres i et kommunalt regi. Derefter vil der blive rig mulighed for politisk sparring med både Uffe og partiets lokale byrådskandidater, som vil give deres bud på hvordan vi håndterer de aktuelle udfordringer kommunen står overfor i øjeblikket", lyder det fra Per Long fra Alternativet. 
"De voldsomme besparelser på velfærdsområdet – især daginstitutioner, handicap- og ældrepleje, samt den manglende gennemsigtighed og borgerinddragelse i det politiske arbejde, vil være centrale ting Alternativet ønsker at grib fat i, og arbejde på at få ændret, såfremt partiet bliver valgt ind i byrådet den 21. november", fortæller han. 
hhs

Publiceret 11 October 2017 05:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV