Skønhed:

Ny hudpleje og negleklinik åbnet i Farum

Ejer Ann Bjerregaard ser frem til at byde Farums borgere indenfor

Af
Af Kristina Pihl

En ny hudpleje og negleklinik med navnet CC-Clinic er åbnet i Farum. Klinikken, der ligger på Bygmarken 12, tilbyder blandt andet klassiske og økologiske ansigtsbehandlinger, kropsmassage, farve af bryn og vipper og neglebehandlinger til både mænd og kvinder. Fra november kan kunderne også få eyelash behandlinger. Ejer Ann Bjerregaard er selv uddannet kosmetolog og har igennem mange år beskæftiget sig med hudpleje og kosmetik. For hende har det været vigtigt at skabe de helt rette rammer for klinikken, for selvom den ligger i Farums industrikvarter skal kunderne slappe af, når de er der.
Fik du læst: Fra Syvstjerneskolen til Betty Nansen
“Det har været vigtigt for mig, at der er en god stemning i forhold til farver, lyde og så skal der være stille, så man kan forsvinde hen, når man er her. De kunder jeg har haft har også rost den ro, der er har,” fortæller hun.
Fik du læst: Kom med din idé til Farum Midtby
Klinikken slå døren op 1. august og Ann Bjerregaard fortæller, at hun allerede har fået meget positivt feedback fra kunderne. For hende er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse.
“Det er vigtigt for mig, at kunderne får en professionel behandling og bliver mødt med et smil. Kunder der kommer her skal både have en god oplevelse med deres behandling, men de skal også synes, at der er en god atmosfære, så de har lyst til at komme igen,” siger Ann Bjerregaard.

Publiceret 12 October 2017 00:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV