Udvalgsformand om nominering:

“De unge skal have æren”

Helle Katrine Møller (B), der er formand for kultur-, fritids- og idrætsudvalget glæder sig over nomineringen af Furesø som Årets Ungdomskommune 2018 og lægger ikke skjul på, at det er de unge selv, der skal have æren

Af
Helene Stolle

At Furesø Kommune er blandt de 12 kommuner, der er af Dansk Ungdoms Fællesråd er nomineret til prisen som Årets Ungdomskommune 2018, glæder Helle katrine Møller (B). Hun har som formand for kultur, fritids- og idrætsudvalget i kommunen arbejdet tæt sammen med den gruppe af vedholdende unge, der brændende har ønsket sig et ungemiljø i Furesø. Og det er helt klart dem - og forvaltningen - der skal have æren for nomineringen, mener hun.
Læs også: Furesø er nomineret til Årets Ungdomskommune
“De unge, der har holdt ved Ungekulturhuset, selv om fødslen var lang og besværlig, skal have æren for det her sammen med forvaltningen, der har båret den politiske ide ud i virkeligheden”, siger hun og lægger ikke skjul på, at nomineringen glæder hende - ikke mindst fordi et ungekulturhus var en af hendes og dermed de radikales mærkesager under forrige kommunalvalg.
“Det glæder mig helt vildt faktisk”, siger hun og forklarer, at noget af det, der er blevet en succes blandt de unge i kommunen er den særlige ungepulje.
Fik du læst: Nu rykker erhvervslivet i Furesø tættere sammen
“Ungemiljøet har fået deres egen pulje, som de kan skabe arrangementer for, og det giver både et sjovere ungeliv og demokratisk dannelse”, siger hun og tilføjer, at den anden del af nomineringen, nemlig indsatsen for de sårbare unge, glæder hende mindst lige så meget. 
“Det er velfortjent, at forbedringen af indsatsen for vores unge udsatte også får anerkendelse”, siger hun.

null

Publiceret 04 November 2017 00:00