"Vi skal arbejde for, at bylivet i Furesø bliver interessant for ungdsommen", skriver Joachim Hjorting i dette indlæg som en reaktion på, at Furesø er blevet nomineret til Årets Ungdomskommune. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

DEBAT:

"Furesø skal blive endnu mere interessant for ungdommen"

Joachim Hjorting (C), Lyngholmpark 33, Farum

Furesø er nomineret til årets ungdomskommune, og det er helt fantastisk at det arbejde, vi har lavet med bl.a. Ungekulturhuset og Furesø Ungeråd, bliver anerkendt. Det er jeg utrolig glad og stolt over.
 
Læs også: Furesø er nomineret til Årets Ungdomskommune
Yderligere er der fem kandidater under 25år til kommunalvalget, hvilket mange kommuner misunder os. Men vi kan så meget mere, og jeg har en vision for, hvordan Furesø fortsat udvikler sig; også for ungdommen.
Ingen udvikling uden bopæl, så første skridt er naturligvis, at vi over en længere periode får investeret i attraktive ungdomsboliger, som vil være med til beholde vores unge i kommunen og dermed også være med til at stabilisere demografien.
Fik du læst: Så er der kagemand: Lektiecaféen i Farum fylder 10 år  
Vi skal arbejde for, at bylivet også bliver interessant for ungdommen. Vi skal lægge grobund for, at vores handelsområder får flere cafeér og ungdomsorienterede butikker.
Derudover håber jeg, at vi en dag - ligesom fx Helsingør - kan få lokket en beværtning til kommunen, hvor vi unge kan nyde en øl eller en drink efter mørkets frembrud, så vi kan trække noget af nattelivet tilbage til Furesø.
Sidst men ikke mindst mener jeg, at vi skal sætte flere penge af til projekter, hvor alle kan søge om støtte til at lave tiltag som støtter ungdommen.

Publiceret 05 November 2017 06:00

SENESTE TV