Andels-bofællesskab på vej:

Nu inviteres der til informationsmøde

23 nye boliger i Stavnsholt er på vej. En kreds af Farum-borgere er nemlig ved at forberede et helt nyt andels-bofællesskab for både enlige og familier med børn.
“Vores plan er at etablere de cirka 23 nye attraktive boliger på en skøn grund på 8000 kvadratmeter i den gamle Stavnsholt landsby få hundrede meter fra Furesøen,” siger Bjarke Petersen, der er en af initiativtagerne til projektet.
Fik du læst: De unge gider godt valget: "Stemmeret er det fedeste"
De første streger til byggeriet snart skal slås, og derfor er det nu tid til at invitere andre interesserende til et informationsmøde, der finder sted 20. november klokken 19 i Farum Kulturhus.
“Boligerne etableres rundt omkring et grønt fællesområde, der sammen med et fælleshus vil være de centrale samlingspunkter, hvor man kan mødes med naboerne og børnene kan hygge sig med legekammerater. Det er et smukt område med varierende natur, og boligerne vil blive bygget med vægt på energi- og miljøvenlige materialer, fortæller Bjarke Petersen.
Bebyggelsen, der får navnet Stavnsholthave, vil komme til at bestå af 1- og 2-plans boliger i forskellige størrelser.
“Går alt som vi forventer, flytter vi ind medio/ultimo 2019, og hvis nogle læsere vil vide mere og eventuelt deltage i mødet 20. november, er kan de ringe til Bjarke på tlf. 50486580 eller via mail på www.stavnsholthave.dk.

Publiceret 13 November 2017 21:30

SENESTE TV