Bondo i svar på overforbrug-anklager:

"Der er gjort op med den kultur og adfærd"

Jeg lægger afgørende vægt på, at en kommunalt ejet virksomhed som Vestforbrænding drives så omkostningsbevidst som overhovedet muligt. Det har jeg arbejdet for i min tid som bestyrelsesformand, og det vil jeg fortsat gøre.
Læs debatindlægget fra Sven Christophersen her
Inden for mit første år som bestyrelsesformand har jeg været med til at udpege Vestforbrændings nuværende direktør, Peter Basland, som tiltrådte marts 2015. Vi har siden da arbejdet sammen om at sikre maksimal ansvarlighed og gennemsigtighed på alle udgiftsområder. Vi har bedt Vestforbrændings eksterne revisor om at forholde sig ekstra kritisk til dokumentation og omfang af udgifter til rejse og repræsentation. Derudover har vi indført nye retningslinjer og fået Kammeradvokaten til at udarbejde et adfærdskodeks, som en enig bestyrelse har tiltrådt, og som ligger offentligt tilgængeligt på Vestforbrændings hjemmeside.
De forhold som omtales i medierne beskriver således en kultur og adfærd, som vi for længst har gjort op med. Vi har samtidig bedt eksterne advokater og revisorer om at undersøge, om de afholdte udgifter tilbage i tid kan give anledning til krav om tilbagebetaling. De rejser, der er tale om, ligger dog så langt tilbage i tid, at mulighed for krav om tilbagebetaling er udløbet. Dette har også fremgået af Vestforbrændings hjemmeside gennem længere tid. Se mere her: https://www.vestfor.dk/Nyhedsoversigt.
Med hensyn til den tidligere direktørs ansættelsesforhold vil jeg gerne understrege, at de blev fastlagt før jeg blev bestyrelsesformand.

Publiceret 14 November 2017 15:44

SENESTE TV