Trine Nelbom, butiksbestyrer af CoolCompany:
Jeg synes, det er ærgerligt, at Lisette stopper. Hun har været her i så mange år, så hun er bare en fast del af centeret. Jeg synes, hun er super overbærende med alle os butikkers mærkelige spørgsmål og ideer, og så synes jeg altid hun er smilende og glad, og det er en vigtig ting, fordi det skaber god stemning i centeret, at man altid har en person, der smiler og snakker med kunderne og butikkerne, så den empati hun har, kommer vi også til at savne.

Trine Nelbom, butiksbestyrer af CoolCompany: Jeg synes, det er ærgerligt, at Lisette stopper. Hun har været her i så mange år, så hun er bare en fast del af centeret. Jeg synes, hun er super overbærende med alle os butikkers mærkelige spørgsmål og ideer, og så synes jeg altid hun er smilende og glad, og det er en vigtig ting, fordi det skaber god stemning i centeret, at man altid har en person, der smiler og snakker med kunderne og butikkerne, så den empati hun har, kommer vi også til at savne.

Enighed blandt Bytorvets butikker:

“Vi kommer til at savne Lisette som centerchef”

Lisette Thamdrup har valgt at stoppe som centerchef på Farum Bytorv ved årsskiftet, og den nyhed er de bange butikker i centret kede af, for Lisette Thamdrup har gjort en forskel. 
 

Karina Westerfalck, bestyrer af Name It: Jeg tænker, at det er rigtig ærgerligt, hun stopper. Hun har været en stor del af centeret, så det er rigtig ærgerligt. Jeg kommer specielt til at savne hendes gang i centeret med hendes gode smil, og det hun gør for centeret og vores butikker.

Karina Westerfalck, bestyrer af Name It: Jeg tænker, at det er rigtig ærgerligt, hun stopper. Hun har været en stor del af centeret, så det er rigtig ærgerligt. Jeg kommer specielt til at savne hendes gang i centeret med hendes gode smil, og det hun gør for centeret og vores butikker.

Dorthe, salgsassistent i Osteboden:
Jeg synes, det er et stort tab for Farum Bytorv, at Lisette hun stopper. Hun er en rigtig godt kraft at have. Jeg kommer specielt til at savne hendes altid glade humør, når hun går tur her og vinker og smiler ikke kun til de ansatte, men også til kunderne.

Dorthe, salgsassistent i Osteboden: Jeg synes, det er et stort tab for Farum Bytorv, at Lisette hun stopper. Hun er en rigtig godt kraft at have. Jeg kommer specielt til at savne hendes altid glade humør, når hun går tur her og vinker og smiler ikke kun til de ansatte, men også til kunderne.

Lone Friis, daglig leder af Eva Sko:
Det er virkelig ærgerligt, at hun stopper, for hun er så dejlig synlig altid, og man kan altid få fat i hende. Hun er altid glad og frisk med en god bemærkning. Jeg tænker, det bliver svært at finde hendes efterfølger.

Lone Friis, daglig leder af Eva Sko: Det er virkelig ærgerligt, at hun stopper, for hun er så dejlig synlig altid, og man kan altid få fat i hende. Hun er altid glad og frisk med en god bemærkning. Jeg tænker, det bliver svært at finde hendes efterfølger.

Publiceret 19 November 2017 12:45

SENESTE TV