Spørgsmål til en spidskandidat:

“Kriminaliteten skal være rekordlav i Furesø”

spidskandidaten Carsten Svensson, spidskandidat for Dansk Folkeparti. Jeg er 51 år, bor i Farum Midtpunkt med min hustru og min søn. Jeg er forretningsudvikler og Ad Hoc medarbejder. Har stor fodbold- & sportsinteresse , har med stor glæde været fodboldtræner i en årrække, følger nu min egen søns udvikling. Nyder natur, fiskeri og friluftsliv. Har boet i udlandet en årrække. Ferierne går gerne til Bornholm og Ungarn. Madglad!
Fik du læst: Nye planer for det gamle posthus i Værløse
Hvad er mine mærkesager og hvorfor er de vigtige?
Konsekvent integrationsindsats, vi skal gøre op med mange års forfejlet indsats. Der skal helt andre værktøjer i brug. Bedre skolegang – visse skoler halter efter på mange områder , der skal en kraftig forbedring til. Styrkelse af idrætsforeningernes udfoldelsesmuligheder – gøre Furesø til Danmarks bedste sports- og idrætskommune. Stop nedskæringshysteriet – vi er nødt til at investere for fremtiden. Vedligeholdelse af vores infrastruktur er voldsomt eftersat. Mindre administration – flere varme hænder.
Hvad er kommunen god til i dag?
Kommunen er rigtigt dygtig på at markedsføre sig selv. Både overfor egne borgere men også overfor omverdenen. Kommunen er også rigtigt dygtig til at centralisere frem for at prioritere borgernærhed. Kommunen har en dygtig og effektiv Vej- & parkafdeling, som trods knappe ressourcer gør et solidt stykke arbejde. Kommunen har dygtige og loyale 'varme hænder' ansat. Kommunen er dygtig til at lokke tilflyttere til.
Hvad skal kommunen blive bedre til?
Kommunen skal i alle led kommunikere på et dansk som alle forstår – tydelighed fremfor alt. Klerikalt kaudervældsk skal udryddes. Kommunen skal have udviklingsplaner som rækker 50 år frem. Klimaforandringerne kommer til at medføre en massiv tilflytning til kommunen. Kommunen skal have et stort demens-specialiseret plejecenter. Kommunen skal præges af åben og ærlig kommunikation – fremfor selvforherligelse. Det er menneskeligt at fejle – sæt de ansatte fri af overdreven kontrol.
Hvordan er det at bo i Furesø om 10 år?
Om 10 år er vi mere end 50.000 borgere i kommunen. Der er et velfungerende demenscenter , nye skoler og små børnehaver samt erhvervsrettede uddannelser. Kriminaliteten er rekordlav. Masser af nye arbejdspladser er skabt i erhvervsparkerne og iværksættercentret syder af aktivitet, og børnetallet er steget.

null

Publiceret 19 November 2017 00:00

SENESTE TV