"Vi ønsker ikke at blive en almindelig grå forstadskommune - men et dynamisk samlingssted", lyder det fra byrådskandidat Per Kattrup. .Arkivfoto

DEBAT:

“ Lad vore kommunale fyrtårne blive til skyskrabere”

Per Kattrup (A), Kielshøj 82, 3520 Farum
Gustav Juuls ønske at flytte fokus fra kulturelle fyrtårne til håndboldmål er erhvervsfjentlige!
Vi skal passe på ikke at bremse kulturledernes kreativitet og vilje til at se fremad . Vi skal støtte deres ideer, lade fyrtårne vokse til skyskrabere som attraktioner for Kommune og borgerne.
Det gør hverdagen rigere, attraktiv for nye virksomheders tilflytning og til et mere indholdsrigt liv , hvor hele familier sammen kan dele om oplevelser, skabe flere arbejdspladser og nye igangsætningsinitiativer.
Derfor skal vi give stærk økonomisk støtte til disse projekter som kommunal opgave men også borgernes eget medansvar at deltage i udviklingen.
Fik du læst: DEBAT: "Kommunen kan ikke sætte loft over huslejen i Midtpunktet"
Som privatperson, kernefamilie, virksomhedsejer eller igangsætter, bør det være attraktivt at være Furesøbeboer
Vi ønsker ikke at blive en almindelig grå forstadskommune - men et dynamisk samlingssted. STEDET at være, at leve , lære og opleve livets øjeblikke i . STEDET hvor DU ikke bare kører forbi /passerer og siger “ Nå -det var så det !”
MEN trækker i nødbremsen , stopper op og forbliver-forbruger - oplever og som aktive mennesker, familier eller med nyetablerer produktionsvirksomhed medskaber turisme og turistaktiviteter.
Fik du læst: Få overblikket: Sådan stemte Furesø ved sidste valg
Jeg accepterer ikke Gustav Juuls ideer omkring nedprioritering af fremtidige kulturmidler. Det specialiserer og bremser udviklingen.
Mit politisk fremtidsønske er derfor at udvikle/modne livsbetingelserne for Furesø Kommunes borgere og erhvervslivet.

null

Publiceret 20 November 2017 13:00