Sådan går det:

Spidskandidaterne vurderer valgkampen

Valgkampen har været lang, og trætheden er så småt begyndt at melde sig blandt kandidaterne. Furesø Avis har spurgt spidskandidaterne, hvordan de mener, valgkampen er gået

Af
Helene Stolle

Siden Furesø Folkemøde har valgkampen stort set været i gang, og ugerne har været lange, fyldt med valgmøder i traditionelle paneldebatter, gademøder og snakke med borgerne, debat her i avisen og ikke mindst på de sociale medier.
Selvom der har været travlt, og trætheden så småt begynder at melde sig, er kandidaterne stadig ved godt mod og klar til at sætte alt ind de sidste dage af valgkampen.

Ole Bondo Christensen (A)
Valgkampen er god, sjov men også hård. Jeg har været af sted stort set hver dag og aften de sidste tre uger. Selvom der bliver lagt arm de forskellige partier imellem, så er tonen god. Vi markerer vores forskellige synspunkter, men vi graver ikke dybere kløfter end, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, når valget er overstået.

Ole Bondo Christensen (A) Valgkampen er god, sjov men også hård. Jeg har været af sted stort set hver dag og aften de sidste tre uger. Selvom der bliver lagt arm de forskellige partier imellem, så er tonen god. Vi markerer vores forskellige synspunkter, men vi graver ikke dybere kløfter end, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, når valget er overstået.

Gustav Juul (V)
Jeg synes, det har været en fair og saglig valgkamp, blottet for personangreb og med mange gode nye kandidater. Samarbejdet med de andre borgerlige partier har været rigtig godt, Men de mange valgmøder og fokus og krav kan da godt mærkes nu.

Gustav Juul (V) Jeg synes, det har været en fair og saglig valgkamp, blottet for personangreb og med mange gode nye kandidater. Samarbejdet med de andre borgerlige partier har været rigtig godt, Men de mange valgmøder og fokus og krav kan da godt mærkes nu.

Lars Carstensen (C)
Det er meget hårdere, end jeg troede. Jeg er jo spidskandidat for første gang, og selvom jeg vidste, der var meget at lave, så er det kommet bag på mig, hvor ekstremt det er. Jeg har været på døgnet rundt. Men det er indtil videre gået rigtig godt, og det er super spændende - men den 22. skal jeg sove rigtig længe.

Lars Carstensen (C) Det er meget hårdere, end jeg troede. Jeg er jo spidskandidat for første gang, og selvom jeg vidste, der var meget at lave, så er det kommet bag på mig, hvor ekstremt det er. Jeg har været på døgnet rundt. Men det er indtil videre gået rigtig godt, og det er super spændende - men den 22. skal jeg sove rigtig længe.

Heidi Storck, Lokallisten H: ?Det er skønt at mærke borgerne interesse. Jeg glæder mig også over at mærke et sammenhold mellem de mange kandidater trods politiske skel. Vi hygger os faktisk under valgkampen, selvom det også er benhårdt arbejde.

Heidi Storck, Lokallisten H: ?Det er skønt at mærke borgerne interesse. Jeg glæder mig også over at mærke et sammenhold mellem de mange kandidater trods politiske skel. Vi hygger os faktisk under valgkampen, selvom det også er benhårdt arbejde.

Bo Finsen (SF) er klar til et comeback i byrådet, hvis vælgerne ønsker det. Foto: William Vest-Lillesøe

Bo Finsen (SF) er klar til et comeback i byrådet, hvis vælgerne ønsker det. Foto: William Vest-Lillesøe

Ole Holleufer (LA)
Generelt glæder jeg mig meget over det samarbejde, der er i hele den borgerlige gruppe. Valgkampen har været utrolig spændende, og jeg kan mærke, når vi er ude på gader og stræder, at vi i den borgerlige gruppe, rykker noget, at en bevægelse er i gang. Det bliver derfor meget spændende på tirsdag.

Ole Holleufer (LA) Generelt glæder jeg mig meget over det samarbejde, der er i hele den borgerlige gruppe. Valgkampen har været utrolig spændende, og jeg kan mærke, når vi er ude på gader og stræder, at vi i den borgerlige gruppe, rykker noget, at en bevægelse er i gang. Det bliver derfor meget spændende på tirsdag.

Carsten Svensson (DF)
Jeg er utroligt overrasket over valgkampen. Positivt. Jeg har fået mange borgere i dialog - både ældre og unge. Generelt føler jeg, at vi i den borgerlige fløj har medvind, det giver lidt ekstra energi til de sidste dage af valgkampen. Jeg er meget glad for, at der hele valgkampen igennem har været en god og sober tone.

Carsten Svensson (DF) Jeg er utroligt overrasket over valgkampen. Positivt. Jeg har fået mange borgere i dialog - både ældre og unge. Generelt føler jeg, at vi i den borgerlige fløj har medvind, det giver lidt ekstra energi til de sidste dage af valgkampen. Jeg er meget glad for, at der hele valgkampen igennem har været en god og sober tone.

Enhedslistens spidskandidat Øjvind Vilsholm (tv): Når man er spidskandidat trækker valgkampen rigtig mange ressourcer, men det er gået godt. Det har været meget positivt, god feedback fra borgerne og en god stemning mellem alle kandidater. Skønt. Alternativets spidskandidat Allon Hein Sørensen: Allon Hein Sørensen (Å)
Vi er helt nye, så det har været hårdt men meget spændende. Der tages rigtig god imod os. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Enhedslisten. Jeg har taget orlov i hele valgkampen, så jeg har dedikeret mig fuldstændig, så jeg har stadig en del kræfter tilbage til det sidste. Foto: pr-foto

Enhedslistens spidskandidat Øjvind Vilsholm (tv): Når man er spidskandidat trækker valgkampen rigtig mange ressourcer, men det er gået godt. Det har været meget positivt, god feedback fra borgerne og en god stemning mellem alle kandidater. Skønt. Alternativets spidskandidat Allon Hein Sørensen: Allon Hein Sørensen (Å) Vi er helt nye, så det har været hårdt men meget spændende. Der tages rigtig god imod os. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Enhedslisten. Jeg har taget orlov i hele valgkampen, så jeg har dedikeret mig fuldstændig, så jeg har stadig en del kræfter tilbage til det sidste. Foto: pr-foto

Neslihan Diksan (tv), De Frie Demokrater: Det har været en valgkamp over al forventning, hvor jeg har modtaget mange positive tilkendegivelser fra mine modkandidater og borgere. Helle Katrine Møller (th), spidskandidat for De Radikale:
Jeg er fuldstændig mørbanket. Jeg har aldrig nogensinde oplevet en valgkamp som denne her med så mange vælgermøder. Stemningen mellem kandidaterne har været god og sober, og det samme har spørgsmålene fra borgerne været ved valgmøderne - vi er blevet mødt af glæde, nysgerrighed og respekt.

Neslihan Diksan (tv), De Frie Demokrater: Det har været en valgkamp over al forventning, hvor jeg har modtaget mange positive tilkendegivelser fra mine modkandidater og borgere. Helle Katrine Møller (th), spidskandidat for De Radikale: Jeg er fuldstændig mørbanket. Jeg har aldrig nogensinde oplevet en valgkamp som denne her med så mange vælgermøder. Stemningen mellem kandidaterne har været god og sober, og det samme har spørgsmålene fra borgerne været ved valgmøderne - vi er blevet mødt af glæde, nysgerrighed og respekt.

Publiceret 20 November 2017 18:00