Peter fra Petrine på Farum Bytorv har serveret stegt flæsk hele dagen. Foto: Kristina Pihl

Peter fra Petrine på Farum Bytorv har serveret stegt flæsk hele dagen. Foto: Kristina Pihl

Valgflæsk hitter i Furesø:

Peter serverer 40 kilo flæsk

Det har været en travl dag på Café Petrine, hvor mange kunder er kommet forbi for at spise valgflæsk

Af
Af Kristina Pihl

 Der er langet mange kilo valgflæsk over disken hos Café Petrine på Farum Bytorv.
I anledning af at det er kommunalvalg, har de valgt at gøre dagens ret til valgflæsk, og det har vist sig at være en stor succes blandt kunderne.
Peter Gade, der ejer Café Petrine sammen med sin kone Trine, fortæller, at de tirsdag eftermiddag allerede har omsat for mere end de gjorde hele dagen i går – og det er valgflæsk som kunderne efterspørger. Det er anden gang, at cafeen serverer valgflæsk.
Første gang var ved folketingsvalget i 2015, og også her viste konceptet at være en succes.
”Sidste gang vi gjorde det, var det en succes, og det har det også været i dag. Folk er glade, når de har gjort deres borgerpligt, går de ned og får noget stegt flæsk bagefter”.
Efterspørgslen har været så stort, at cafeen var nødt til at tage en ekstra gang forbi slagteren tirsdag eftermiddag for at købe syv kilo flæsk mere.
Peter Gade fortæller, at der i alt er købt godt 40 kilo flæsk ind til dagen – dobbelt så meget som de plejer. Cafe Petrine er glade for, at de kan være med til at gøre valgdagen til en ekstra oplevelse for vælgerne.
”Mange vælger at gøre besøget her til en del af oplevelsen ved at stemme. For eksempel har vi kunder, der har været nede og stemme i Kulturhuset eller Farum Arene og som bagefter kommer forbi til valgflæsk. Det er sjovt, at vi kan være med til at fejre det,” fortæller Peter Gade.

Publiceret 21 November 2017 17:40