Børne- og skoleudvalget samt plan-, teknik- og miljøudvalget vil blive delt op i den kommende byrådsperiode. Foto: Kristina Pihl

Børne- og skoleudvalget samt plan-, teknik- og miljøudvalget vil blive delt op i den kommende byrådsperiode. Foto: Kristina Pihl

Forhandlingerne er i fuld gang:

Flere udvalgsposter i vente

Flere udvalg vil blive delt op i to, når det nye byråd efter nytår sætter sig i stolene

Af
Helene Holm Stolle

Lige nu er der fuld gang i forhandlingerne på rådhuset i Værløse. Og der er flere udvalgsposter i spil end hidtil. Det fortæller borgmester Ole Bondo Christensen i en kort pause. 
Læs også: Sikker sejr til Bondo: Sådan fordeler stemmerne sig
"Der har været meget tale om borgerinddragelse, og for at kunne gøre det bedre fremover, har vi delt børne- og skoleudvalget op i et udvalg, der varetager daginstitutionerne og et udvalg, der varetager skoler- og erhvervsuddannelser", lyder det fra Ole Bondo, der også fortæller, at plan- miljø- og teknikudvalget også bliver delt op.
"Det er simpelthen fordi de to udvalg hidtil har været så store, at det har været svært at nå at komme hele vejen rundt", forklarer Ole Bondo Christensen og fortæller samtidig, at der i den nye byrådsperiode også vil blive lagt mere ansvar over på næstformandsrollen i de forskellige udvalg. Her skal der nemlig mere fokus på FN's verdensmål. 
 

Publiceret 22 November 2017 00:37