Stolt ungerådsformand:

“Vores hårde arbejde er blevet belønnet”

Furesø Ungeråd, der blev etableret i 2014, har arbejdet hårdt for at udvikle kommunens ungemiljø

Af
Af Kristina Pihl

Formanden for ungerådet i Furesø, Muhammed Bektas, er stolt over kommunens nye titel som Årets Ungdomskommune 2018. Han mener, at kommunens etablering af et Ungeråd og senere et Ungekulturhus har haft afgørende betydning for, at Furesø nu har fået den flotte titel.
“Først og fremmest er jeg rigtig stolt over, at det arbejde vi har gjort i ungerådet er kommet igennem. Vi har kommet med nogle ideer til politikerne, som er blevet lyttet til. En af dem har blandt andet været ideen om et ungekulthuset, så jeg er rigtig stolt over, at det hårde arbejde bliver belønnet. Vi bevæger os i den rigtige retning i forhold til at være en ungevenlig kommune. For fire år siden havde vi ikke engang et ungeråd, og der var ikke noget for de unge, så der er sket meget” fortæller den stolte ungerådsformand.
Fik du læst: Konstitueringsaftelen er faldet på plads
På trods af den flotte titel, mener Muhammed Bektas ikke, at det er tid til at hvile på lauerbærene. Der er stadig mange steder, hvor kommunen kan forbedre sig, mener han. Han håber på, at der snart oprettes en ungdomsuddannelse i kommunen. Den skal være med til at styrke de unges fællesskab i Furesø på tværs af bygrænser.
Fik du læst: Plakat på plakaten: Sådan kan man også takke sine vælgere
“Vi må ikke bare gå i stå, fordi vi har fået den her titel, for der er stadigvæk en masse ting, vi kan arbejde videre med. Særligt en ungdomsuddannelse er vigtigt. Et af problemerne er, at de unge færdes meget i deres egen by, så dem der er fra Værløse færdes der, og dem der kommer fra Farum er i Farum, så det kunne være fedt at få en ungdomsuddannelse, så man kunne få nogle fællesskaber på tværs af byerne i kommunen. Det ville gavne Furesøs identitet rigtig meget,” lyder det afslutningsvis fra Muhammed Bektas.

Publiceret 25 November 2017 06:00

SENESTE TV