Bølge af indbrud i Værløse

Nordsjællands Politi fik fem anmeldelser om indbrud i løbet af 24 timer

Af
Af Kristina Pihl

Det har været en travl weekend for indbrudstyvene. Døgnet mellem lørdag og søndag fik Nordsjællands Politi hele fem anmeldelser om indbrud i Værløse- fire villaindbrud og et indbrud i personbil.
Det første indbrud skete på Tornekrogen i Værløse mellem fredag morgen kl. 9.40 og lørdag morgen kl. 09.45. Nordsjællands Politi fortæller, at indbrudstyvene kom ind i huset ved at opbryde et af husets vinduer. Der blev stjålet smykker og parfume, men politiet har endnu ikke det fulde overblik over, hvor meget der blev stjålet ved indbruddet.
Fik du læst: Brugte bat og peberspray: Overfaldt fem på Værløse Station
Nordsjællands Politi oplyser, at der mellem fredag kl. 14 og lørdag kl. 15:20 var indbrud i en anden villa i Værløse. Denne gang på Gartnerkorgen, hvor husets terrassedør blev opbrudt.
Ved indbruddet blev der stjålet smykker blandt andet en 14 karat snoet guldhalskæde, et murstens armbånd med fem rækker mursten, manchetknapper af 14 karat guld, en guldring med mørk sten, en halskæde, en ring med guld marguerit, en flaske rom, en flaske whiskey og en møntsamlingsalbum med jubilæumsmønter.
Indbrudstyvene var på spil to gange på Garnerkrogen i weekenden. Nordsjællands Politi oplyser, at det andet indbrud skete lørdag mellem kl. 04.00 og kl. 17.00. Skydedøren til terrassen blev opbrudt, og der blev efterfølgende stjålet elektronik og smykker blandt andet en bærbar pc, en Macbook, Omega ure, guldringe, globalknive, tretårnet sølvtøj af mærket Mimosa. Indbrudstyvene slap også afsted med 150 pund, der lå i en grå pung.
Mellem fredag kl. 17.00 og lørdag 17:00 var der også indbrud i en villa på Enebærvej i Værløse. Indbrudstyve kom ind i huset ved at opbryde et terrassevindue. Indbrudstyvene slap blandt andet afsted med en Asus computer, en Lenovo computer, guldarmbånd, ørering, marguerit broche, Pandora armbånd, kameraudstyr og solbriller.
Fik du læst: Se billeder og video: Høj musik og dans på bibliotek
Nordsjællands Politi oplyser, at der også har været indbrud i en personbil, der holdt parkeret ved Skolekrogen i Værløse. Indbruddet skete mellem torsdag 08.00 og lørdag 15.45. Bilen, der er en koksgrå BMW, fik ifølge Nordsjællands Politi knust vinduet i venstre fordør, og derefter blev der stjålet et læderrat.

Publiceret 04 December 2017 00:00

SENESTE TV