Se billederne:

Bryan Rice og Farum Gospel leverede jule-varen

Stavnsholtkirken swingede til populær, traditionsrig julekoncert

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

“Sang er en gave, vi giver til os selv”.
Citat Linda Andrews, dirigent i Farum Gospel og tidligere X-Factor-vinder. Sådan set et meget godt billede på mandag aften i Stavnsholtkirken.
Hvor “gaven” var og er lig med en årligt tilbagevendende julegave i form af Farum Gospels julekoncert. En gave, mange tydeligvis giver sig selv med stor fornøjelse - kirken var totalt proppet, og “Udsolgt”-skiltet var sat op.
Jule-gospel med det swingende kor, der har eksisteret siden 2009, er efterhånden blevet en lige så fast og populær tradition som julen selv.
Med indslag, der er lige så velkendte som risalamanden og dansen om juletræet, og åbningen af “pakkerne”. Hvor “pakkerne” er med lige dele julesange og andre sange fra andre genrer.
Hvor koret flerstemmigt leverer varen og også bakker forskellige solister op, blandt andre Linda Andrew selv, og som noget nyt i år Bryan Rice.
Sidstnævnte gav “Warrior” og John Lennons “Happy Christmas” for fuld udblæsning, mens Andrews leverede en meget smuk, færøsk version af “Oh come all the faithful”.
Og som endnu et fast indslag fik publikum ikke lov at sidde stille, men klappede og sang heftigt med på gospel-klassikeren “Go tell it on the Mountain”, så taget på kirken næsten lettede.
Men også kun næsten, for det skulle gerne holde helt til næste år igen. Hvor de gospel-glade giver sig selv endnu en julegave.

"Go tell it on the mountain". Gospel-klassikeren fik hele kirkesalen til at gynge.

Publiceret 05 December 2017 13:00

SENESTE TV