Julegymnastik i Springhallen

Værløse Gymnastik inviterer igen til Julegymnastikskole i Søndersø

Igen i år holder Værløse Gymnastik Julegymnastikskole for drenge og piger i alderen 10 til 15 år. Der foregår den 27., 28. og 29. december i Springhallen i Søndersø Idrætscenter.
Fik du læst: Se billederne: Bryan Rice og Farum Gospel leverede jule-varen
”Julegymnastikskolen var en kæmpesucces sidste år, og vi håber, at vi kan få fuldt hus også i år, selvom skolernes juleferie er noget kortere i år,” udtaler formand i Værløse Gymnastik Gitte Dahl i en pressemeddelelse.

Svømning og pizzafest

”Ganske som sidste år vil gymnastikskolen indeholde en masse god gymnastik i løbet af de tre dage, ligesom dagene vil byde på sociale aktiviteter på tværs af alder og niveau. Endvidere har vi igen fået en aftale med svømmehallen om, at vi også sender gymnasterne derover, og så slutter vi det hele af med en god pizzafest den 29. december om aftenen,” forklarer formanden.
Fik du læst: Mød ægteparrene bag Furesøs mest juleudsmykkede forhaver
Instruktører på gymnastikskolen vil være kendte ansigter i Værløse Gymnastik, nemlig Alexander Busk, Monika Barsøe, Anne Sofie Laustsen, Mads Paludan-Müller, Frederik Trier, Christian Laustsen og Robin Jeppesen. Disse syv instruktører glæder sig ifølge pressemeddelesen til nogle herlige dage med de mange gymnaster.

Hurtig tilmelding

Der er tale om en åben gymnastikskole,” siger Gitte Dahl.
“Det betyder, at man ikke behøver at være medlem af Værløse Gymnastik for at deltage, men selvom man ikke behøver at være medlem af foreningen, så skal man stadig tilmelde sig gymnastikskolen”.
Fik du læst: Flotte resultater for Furesø Taekwondo
Og tilmelding foregår på www.v-gym.dk under event, senest 9. december - Værløse Gymnastik anbefaler dog, at man tilmelder sig så hurtigt som muligt, hvis man vil sikre sig en af de eftertragtede pladser.
Hvis man vil vide mere om gymnastikskolen, kan man læse meget mere på foreningens hjemmeside.
jbe

Publiceret 06 December 2017 05:00

SENESTE TV