Vinder lokalgyser

Værløse Basketballs unge Dameliga-debutanter vandt over naboerne fra Gentofte SISU

Hvordan får man tilskuere i hallen? Gysets mester, filminstruktøren Alfred Hitchcock vidste det bedre end de fleste, da han sagde: ”Always make the audience suffer as much as possible.”
Fik du læst: Julegymnastik i Springhallen
Det råd har Værløses damer ifølge en pressemeddelelse fra Værløse Basketball i den grad taget til sig, så endnu en gang fik tilskuerne en gyser, der var en Hitchcock værdig. Denne gang med en sejr over Gentofte-klubben SISU med mindst mulig margen: et point. Og kampen var nøjagtig så spændende som resultatet antyder.
I en pakket og entusiastisk støttende Søndersøhal, kom gæsterne fra SISU ud med fuld fart, hårdt pressende højt på banen. Men Værløses Elitedamer fandt hurtigt rytmen, og spillede som et sammentømret hold, flyttede bolden hurtigt rundt og var både aggressive og fysiske i forsvaret. Og den opskrift tillod det unge hold at følge med SISU hele vejen.
Fik du læst: Ung mand uden kørekort kørte rundt i Farum
Kort før tid førte Værløse med fem point, tilskuerne havde allerede sagt tak for kampen, og pulsen var nede på et mere forsvarligt niveau. Ni sekunder før tid førte Værløse dog kun med to point, da Andrea Heede-Andersen koldblodigt ramte to straffekast. At SISU herefter lavede en buzzerbeater fra midterlinjen, havde kun kosmetisk betydning. Kampen endte 67-66 til Værløses Elitedamer.
jbe

Publiceret 06 December 2017 15:00

SENESTE TV