I Furesø blev det holdet Team Fantastisk, fra 6.Z på Syvstjerneskolen som var det dygtige hold, som Furesø kunne sende videre. Privatfoto

I Furesø blev det holdet Team Fantastisk, fra 6.Z på Syvstjerneskolen som var det dygtige hold, som Furesø kunne sende videre. Privatfoto

Furesøs klogeste 6. klasse

Forleden indledtes en nervepirrende kamp, da nogle af kommunens 6.-klasser mødtes på Værløse Bibliotek i jagten på den eftertragtede titel: 'Danmarks klogeste Klasse'.
Furesøs 6.-klasser havde igen i år mulighed for at vise, at de har styr på så forskellige emner som for eksempel historie, film, natur & teknik samt eventyr.
Fik du læst: Se video: Sådan blev fodboldlegende hyldet
Til det blev brugt den landsdækkende videns- og læsequiz 'Smart Parat Svar', som udfordrer ikke kun børnenes hjerneaktivitet, hukommelse og deres evner til at tænke hurtigt, men også til at samarbejde.
I den lokale runde dystede 9.-klasser med hver sit hold på fem elever, men kun én klasse blev kåret som vinder og dermed fik lov at gå videre til den regionale runde, hvor de skal møde hele regionens dygtigste klasser.
Fik du læst: 73 hold til Futsal Cup i Farum
Den regionale runde finder sted på Nationalmuseet 10. januar. Kampen om den endelige titel og en præmie på 10.000 kroner udspiller sig 7. februar i Magasinet i Odense, og igen i år holdes finalen i samarbejde med alle otte TV2-regioner.
jbe

Publiceret 12 December 2017 13:00

SENESTE TV