Der er åbent for ansøgning til den nye idrætstalentlinje nu. Modelfoto

Der er åbent for ansøgning til den nye idrætstalentlinje nu. Modelfoto

Vil du på idrætstalentlinjen?:

Du kan søge om optagelse nu

I august 2017 åbnede en helt ny idrætstalentlinje i Furesø Kommune. På idrætstalentlinjen er der plads til både sportslige ambitioner og bøger.
Den særlige idrætstalentlinje er et samarbejde mellem kommunen, de lokale idrætsforeninger og FC Nordsjælland, og formålet med linjen, der er placeret på Stavnsholtskolen i Farum, er at sikre, at kommunens idrætstalenter får en god folkeskoleuddannelse samtidig med, at de kan forfølge deres sportslige mål.
Fik du læst: Syv virksomheder favorit til pris
Som elev på den særlige idrætstalentlinje, der tager elever fra 7.-9. klasse, bliver der skabt en god sammenhæng i de unge talenters hverdag, så de kan lykkes med både deres idræt og deres skolegang.
Den første 7. klasse på idrætstalentlinjen begyndte i august i år og bliver udvidet med en ny 7. klasse hvert år, indtil der er en hel udskolingslinje i skoleåret 2019/2020, oplyser Furesø kommune på deres hjemmeisde. 
Fik du læst: Enlig mor får julehjælp fra Røde Kors: "Uden den har vi ingenting til jul"
Eleverne på idrætstalentlinjen skal være medlem af en idrætsforening i Furesø Kommune - elever bosat uden for Furesø kan sagtens søge om optagelse på linjen. Det er idrætsforeningen, der skal vurdere, om den unge har et særligt talent inden for sin sportsgren, for at man kan søge om optagelse. 
Der er åbent for ansøgning til talentlinjen nu, og du finder ansøgningsskema her
hhs

Publiceret 14 December 2017 08:23

SENESTE TV