Farum Jazzklub holder januar for fuld funk, når det 15 mand store Ridin’ Thumb spiller til nytårskoncert fredag 5. januar. Pressefoto

Farum Jazzklub holder januar for fuld funk, når det 15 mand store Ridin’ Thumb spiller til nytårskoncert fredag 5. januar. Pressefoto

Funk-flagskib i Farum Jazzklub

Det 15 mand store funk-flagskib Ridin' Thumb fyrer den af til årets nytårskoncert i Farum Jazzklub fredag 5. januar kl. 21.15.
Fik du læst: Ægtepar gør drøm til virkelighed: Har sagt deres job op og åbner smørrebrødsforretning
Ridin' Thumb var også på plakaten i Farum Jazzklub sidste år ved en forrygende koncert og med en fyldt sal - så et gensyn var oplagt.

Tre sangere i front

Op gennem 90'erne markerede Ridin' Thumb sig som et af landets store funk-orkestre, hvor arven fra bands som Tower of Power og Funkadelic er tydelig.
Fik du læst: 280 skoleelever i Furesø vender julen på hovedet
Men bandet har gennem en lang række koncerter forædlet deres eget udtryk med en original hybrid af jazz, funk, soul og hiphop fremført af de tre mandlige sangere, Jonas Winge Leisner, Niels HP og Kuku Agami, skriver Farum Jazzklub i en pressemeddelelse.
Hvert år plejer orkestret at give nogle få koncerter. De sidste år to i Copenhagen Jazzhouse men ikke i år, så det er i Farum Jazzklub, man skal opleve dem.
Billetter kan købes på www.farumjazzklub.dk.jesl

null

Publiceret 19 December 2017 00:00