Jeanette Michaelsen har for første gang sat en julepostkasse op til stor glæde for børnene. Her ses hun med barnebarnet Mathilde. Privatfoto

Jeanette Michaelsen har for første gang sat en julepostkasse op til stor glæde for børnene. Her ses hun med barnebarnet Mathilde. Privatfoto

Jeannette fra Farum har direkte ’hotline’ til julemanden

En julepostkasse i Farum sørger for, at dine breve når frem til julemanden inden jul

Af
Af Kristina Pihl

Har du ikke nået at sende brev til julemanden, kan du nå det endnu. For på Bistrupvej 196 i Farum hænger der en julepostkasse, hvor børn og barnlige sjæle kan smide deres breve til julemanden ned. Det er Jeannette Michaelsen, der har hængt postkassen op. Hvert år pynter hun stort op til jul både indenfor og udenfor, og i år har hun som noget nyt hængt en julepostkasse op.
Fik du læst: 280 skoleelever i Furesø vender julen på hovedet
“Jeg har selv nogle børn og børnebørn, der tror på julemanden, så derfor skal man kunne sende et brev til ham. Vi snakker tit om, hvordan man sender et brev til julemanden, og hvor han bor han osv. så jeg tænkte, at hvis jeg nu satte en postkasse op, som han tømte, når han kom forbi, så kunne han jo få brevene,” fortæller Jeanette Michaelsen.
Selvom den røde julepostkasse var sat op med tanke på hendes børn og børnebørn, har mange andre børn også fået glæde af postkassen. Både Jeannette Michaelsen børn og børnebørns skoler og børnehaver har været forbi, og Jeannette Michaelsen fortæller, at børnene har været begejstret, når de så julepostkassen.
Fik du læst: Der er fuld gang i spejdernes juletræssalg - og andre julerier på Bymidten
Til spørgsmålet om hvad der sker med julebrevene efter de er kommet i den røde julepostkasse, kommer svaret prompte:
“Dem får julemanden jo,” lyder der fra Jeanette Michaelsen.
Julepostkassen bliver hængende til en gang mellem jul og nytår.

Nu kan dine breve nå frem til julemanden inden jul. Privatfoto

Nu kan dine breve nå frem til julemanden inden jul. Privatfoto

null

Publiceret 20 December 2017 07:00

SENESTE TV