Nu kan du smage på alverdens lækre indiske vine. Foto: Mostphotos

Nu kan du smage på alverdens lækre indiske vine. Foto: Mostphotos

Vinsmagning hos vinvennerne

Der er indisk vin i glassene, når Værløse Vinvenner mødes næste gang

Onsdag 10. januar klokken 19 til 21.30 kommer Steen Pedersen fra Aarhus og fortæller om indiske vine sammen med Værløse Vinvenner.
Vinsmagningen foregår I Salen hos Satellitten i Værløse Bymidte.
Indien er sidste nye stamme på kortet over vinproducerende lande. Kvaliteten kan være meget varierende, og det nye vinland står over for store udfordringer i fremtiden, lyder det i en pressemeddelelse.
Fik du læst: Byens huse er nu på udstilling
Den producent, der i øjeblikket hæver sig over andre i Indien, er Grover. Et familieejet vineri med både hjerte og sjæl lagt i fremstillingen. Grover har fusioneret med vineriet Zamba for tilsammen at sikre sin førerposition i fremstilling af kvalitetsvin fra Indien.
Fik du læst: Funk-flagskib i Farum Jazzklub
Deltagerne skal smage rød, hvid og rose fra kunst-etiketserien samt Grovers topvin, La reserve, som årgang på årgang vinder anerkendelse både inden for og uden for Indiens grænser. Endelig en lille prøve på rød og hvid fra Sante-serien. En vin, der er lavet til letdrikkelighed, og med sin sødmefuldhed primært er rettet mod Indiens indre marked. Ud over et lille parti her i Danmark findes den ikke udenfor Indien.
Der er tilmelding senest 3. januar www.vinvenner.dk.jbe

null

Publiceret 20 December 2017 06:30