Se billederne:

Unge bruger juleferien på spring

Der bliver sprunget, hoppet og løbet til årets julegymnastikskole

Af
Af Kristina Pihl

48 unge i alderen 10-15 år har valgt at bruge tre dage af deres juleferie på julegymnastikskole i springhallen i Søndersø Idrætscenter. Det er andet år i træk, at Værløse Gymnastik arrangerer julegymnastik, hvor både medlemmer og udefrakommende kan deltage. Julegymnastikskolen løber fra den 27. december til og med den 29. december, og der er lagt et varrieret program, der både har fokus på spring og sociale aktiviteter. De unge får blandt andet mulighed for at øve spring i vandet i Søndersø Svømmehal. Julegymnastikskolen slutter med en stor nytårsfest den 29. december med både disco og pizza.
Fik du læst: Skoleleder: "Samarbejde med lokale virksomheder gavner eleverne"
Anne Sofie Laustsen er en af de i alt seks instruktører, der er med til at instruere og guide de unge gennem de mange spring og øvelser. Hun er ikke i tvivl om, at de tre dage med springgymnastik er en god oplevelse for de unge.
“De får noget afveksling fra juleferien, hvor de får lov til at komme ud og bevæge sig. De lærer nye mennesker at kende, og så udvikler de sig rigtig meget i spring,” fortæller hun.
Jens Nygaard, 14, og Kristian Jakobsen, 14, er to af de unge, der har valgt at bruge tre dage af deres juleferie i springhallen, og de er glade for at deltage.
Fik du læst: Video: Så hyggelig var julen i Furesø
“Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at være her, og så er det en sjov og anderledes måde at få juleferien til at gå,” fortæller Jens Nygaard, Til spørgsmål om hvad der er det sjoveste ved at være med, er de to drenge ikke i tvivl.
“Det er helt klart sjovest at være sammen med vennerne, samtidig med at man kan få lov at prøve at springe,” lyder det fra Kristian Jakobsen.

null

Publiceret 28 December 2017 00:00

SENESTE TV