Kommuneplanen for de næste fire år er nu vedtaget. Arkivfoto

Kommuneplanen for de næste fire år er nu vedtaget. Arkivfoto

Ny kommuneplan klar

Fundament for det nye byråds arbejde med udvikling af kommunen vedtaget af det afgående byråd

Den nye kommuneplan for Furesø blev vedtaget onsdag før jul af det afgående byråd, der hermed giver stafetten videre til det nye byråd.
Fik du læst: Unge bruger juleferien på spring
Kommuneplanen revideres hver fjerde år og handler om de fysiske rammer i kommunen. I planen kan man blandt andet læse om, hvordan byområder med boliger og erhverv skal udvikle sig, og hvordan balancen mellem benyttelse og beskyttelse af naturen skal være.

Plan for Flyvestationen

Der har i denne revision af kommuneplanen været særlig fokus på landskab og natur, på byer og centre og på erhvervsområder, fremgår det af en pressemeddelelse fra Furesø Kommune. Samtidig med revisionen af kommuneplanen er der også udarbejdet en sammenhængende planlægning for Flyvestationen.
Formanden for Miljø-, Plan- og Teknikudvalget i Furesø Kommune, John Ingemann Allentoft (K) glæder sig over at kunne give den overordnede plan for kommunens udvikling videre til det nye byråd og de nye politiske udvalg.
Fik du læst: Unge skabte utryghed i Midtpunktet
“Det er en omfattende revision, kommuneplanen har været igennem. Nu er den klar som et væsentligt fundament for det nye byråds arbejde med at videreudvikle Furesø Kommune,” udtaler han i pressemeddelelsen.
Mere info på www.furesoe.dk/kommuneplan2017.
jesl

null

Publiceret 30 December 2017 09:00