Værløsekunstneren Barbara Kaad Ostenfeld og mannequinen ’Liv’. Foto: Jeppe Nielsen Søndberg

Værløsekunstneren Barbara Kaad Ostenfeld og mannequinen ’Liv’. Foto: Jeppe Nielsen Søndberg

Værløse-kunst i Grønland

Barbara Kaad Ostenfeld udstiller i januar H.C. Andersen-inspireret kunst på Maniitsoq Museum

Kunstneren 'Bakaos', alias Barbara Kaad Ostenfeld, jubler ekstra meget i sit atelier i Værløse lige for tiden. Hun udstiller nemlig på sin første museumsudstilling - og så i Grønland.
Fik du læst: Kommuner starter en ny læsekreds
På det grønlandske Maniitsoq Museum udstiller hun sammen med fem andre danske kunstnere samt skuespilleren Ebbe Trenskow, der lægger stemme til det berømte eventyr 'Fyrtøjet', som kan høres på udstillingen.

Også til HCA-festival

Kunstnergruppen der arbejder med malerier, tegninger, installationskunst og podcast fortolket efter H C Andersens eventyr, er desuden i forhandlinger om flere udstillinger i udlandet, og er for nylig blevet optaget på den kommende HCA-festival i Odense i august. Her deltager Barbara Kaad Ostenfeld med 11 værker, hvor der udover billedkunst også vil være en af hendes specielle mannequindukker.
Fik du læst: H.C. Andersen på mange måder
De udstillende kunstnere i Grønland er 'Bakaos'/Barbara Kaad Ostenfeld, Hugo Jerimiassen Winther, Lars Winther, Majbritt Biegel og Mikael Bødtkjer Hansen og Ebbe Trenskow med podcast, bearbejdet af Frederik Kistrup Simonsen og Lars Winther.
Udstillingen på Maniitsoq museum kører januar ud. Man kan læse mere på www.bakaos.dk eller efter aftale besøge mini-galleriet på Ny Vestergårdsvej i Værløse.
jesl

Publiceret 09 January 2018 00:00