Psykoterapeut Jeanette Moe Kyhl Frank besøger Farum Kulturhus. Modelfoto

Psykoterapeut Jeanette Moe Kyhl Frank besøger Farum Kulturhus. Modelfoto

Støt den psykisk sårbare

Bedre Psykiatri inviterer til gratis informationsaften med foredragsholder Jeanette Moe Kyhl Frank onsdag 24. januar klokken 19-21 i Farum Kulturhus på Stavnsholtvej 3 i Farum.
Psykoterapeut Jeanette Moe Kyhl Frank fortæller om vigtigheden af at passe godt på sig selv som pårørende til et psykisk syg familiemedlem og anden nær person.
Hun vil blandt andet komme ind på personlige erfaringer, mødet med systemet, familiens trivsel, vejen videre samt gode råd.
Fik du læst: Liberal Alliance i Furesø: " Vi skal blive i regeringen"
Mere end hver tredje person kommer enten via familie, omgangskreds eller arbejdsplads i berøring med psykisk sygdom.
Det kan være en stor psykisk belastning at være pårørende. De pårørende er udsat for både krise, sorg og stress. Fra medlemsundersøgelser foretaget af Bedre Psykiatri ved vi, at mange pårørende bruger megen tid og økonomiske ressourcer på deres pårørenderelation, at det ofte er en stor belastning, som både kan gå voldsom ud over den øvrige familie og i forhold til arbejdsmarkedstilknytningen.
Fik du læst: Kaj fra Farum er på forkant med VM i Rusland
Jeanette Moe Kyhl Frank er selv pårørende, arbejder til dagligt som psykoterapeut og er netværksleder for mange af Bedre Psykiatris samtale- og netværksgrupper.
jbe

Publiceret 14 January 2018 06:00