Folkekirkens Nødhjælp kunne i 2014 fejre 25. års jubilæum på Farum Hovedgade. På billedet ses Jane Kristensen (t.h.) og Margrethe Jensen fra frivilliggruppen i Folkekirkens Nødhjælp foran de nye lokaler. Foto: Kristina Pihl

Folkekirkens Nødhjælp kunne i 2014 fejre 25. års jubilæum på Farum Hovedgade. På billedet ses Jane Kristensen (t.h.) og Margrethe Jensen fra frivilliggruppen i Folkekirkens Nødhjælp foran de nye lokaler. Foto: Kristina Pihl

Nyt liv på Akacietorvet:

Folkekirkens Nødhjælp rykker ind

De tomme frisørlokaler bliver snart fyldt op med genbrugsvarer

Af
Af Kristina Pihl

Til marts flytter Folkekirkens Nødhjælp fra deres nuværende adresse på Farum Hovedgade 79 til nye og større lokaler på Akacietorvet. Kontaktperson for Folkekirkens Nødhjælp i Farum, Jane Kristensen, fortæller, at de gennem flere år har været på udgik efter nye lokaler, så da lokalerne på Akacietorvet blev tomme, slog de til. Lejekontrakten er nu skrevet under, og i løbet af de næste uger vil butikken blive istandsat, så den er klar til åbning. De frivillige ser frem til at rykke ind. 
Fik du læst: Digtsamling sætter fokus på Farum
”Det er dejligt, at vi får noget mere plads, vi glæder os. Vi har lige holdt møde for alle de frivillige, og der var stor opbakning til projektet,” lyder det fra Jane Kristensen.

En klar forbedring

De nye lokaler på Akacietorvet er næsten tre gange så store som de nuværende, og det giver helt nye muligheder. I den nye butik vil der derfor være plads til et stort rum kun med tøj og et separat rum til 'ting og sager'. De frivillige håber også, at de med tiden kan få glæde af det udendørsareal, som følger med.
Fik du læst: Dyreklinik kommer til dyrene
“Vi satser på at bruge pladsen udenfor, når det bliver bedre vejr. Vi vil gerne have flere varer derud og måske også et lille cafebord, så det kan være med til at skabe mere liv,” siger Jane Kristensen og afslører, at den nye butik som noget nyt vil have åbent om lørdagen. De udvidede åbningstider skal være med til at tiltrække flere unge kunder.
Ifølge Jane Kristensen vil de godt 30 frivillige i butikken også få en nemmere arbejdsdag, når de ikke længere skal gå op og ned af den stejle trappe, som er i butikken på Hovedgade.
Fik du læst: Mere hjælp til selvbetjening
“Det bliver en god dag både for medarbejderne og kunderne, når vi flytter. Nu har jeg igennem årene oplevet, hvordan Folkekirkens Nødhjælp har renoveret mange butikker og set hvor flotte de er blevet, så vi har selvfølgelig også godt kunne tænke os at få 'shinet' det lidt op. Vi ser derfor frem til, at det bliver lidt mere moderne.
Ifølge de foreløbige planer skal lokalerne på Akacietorvet stå klar til åbning 1. marts.

null

Publiceret 15 January 2018 06:30