Inden længe kan de tomme lokaler på Akacietorvet 11 være fortid. Foto: Kristina Pihl.

Inden længe kan de tomme lokaler på Akacietorvet 11 være fortid. Foto: Kristina Pihl.

Ny restaurant kan snart åbne på Akacietorvet

Ansøgningen er sendt af sted, og nu venter ejendomsselskabet bare på svar

Af
Af Kristina Pihl

De tomme lokaler på Akacietorvet 11, der tidligere husede den populære grønthandler Nordsjællands Bazar, kan snart være fortid, i hvert fald hvis det står til ejendomsselskabet. Østervold, der ejer lokalerne, har nemlig planer om at lave den tidligere bazar om til en restaurant. I oktober måned sendte de derfor en ansøgning med planerne for stedet til kommunen, og nu venter de på en godkendelse.
Thomas Bograd, der er direktør for ejendomsselskabet Østervold, fortæller, at det er efterspørgslen fra Farumborgerne, der har gjort, at de har valgt at satse på en ny restaurant.
Fik du læst: Endnu et nyt senior-bofællesskab på vej
“Vi har oplevet, at der har været en stor interesse for at åbne en restaurant, så vi føler, der er stor opbakning til projektet,” forklarer han.
Ifølge Thomas Bograd har de allerede en interesseret lejer til stedet. På nuværende tidspunkt ønsker han dog ikke at løfte sløret for, hvem det er, eller hvilken type restaurant, der er tale om.
Furesø Avis har henvendt sig til kommunen for at få en kommentar til projektet. Kommunen gav følgende svar:
“Vi kan bekræfte, at vi har modtaget ansøgningen, og at den er under behandling. Hvor lang tid der går, kan vi ikke sige noget om endnu,” lyder det fra kommunikationskonsulent Stine Boeck.
Fik du læst: Pres på springfaciliteterne i Søndersø Idrætscenter
Hvornår restauranten kan byde kunder indenfor, ved Thomas Bograd ikke, men han håber, at de inden længe får svar fra kommunen, så de kan komme videre i forløbet.

Publiceret 17 January 2018 15:15

SENESTE TV