Nyt hørecenter åbnet i Farum

De første kunder lagde vejen forbi, da det nye hørecenter slå dørene op

Af
Af Kristina Pihl

Der var inviteret til åbningsreception, da AudioNova Hørecenter torsdag åbnede sin første afdeling i Farum. Hørecenteret ligger på Farum Hovedgade 52 og deler lokaler med Kiropraktisk Klinik Farum v/ Bettina Jensen. AudioaNova har over 110 hørecentre i Danmark, og de glæder sig over, at de nu også kan byde kunderne i Farum velkommen.
“Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på ikke at skulle køre langt, når det er hørelsen, det gælder, og derfor skal vi være så tæt på borgerne så muligt,” forklarer AudioNovas regionale salgschef, Baruch Simon Taboul.
AudioNova Hørecenter tilbyde, at kunderne frit kan vælge høreapperater, og kunderne kan også få lov at låne et høreapparat med hjem i en prøveperiode.
“Som audiologist er det min opgave at råde og vejlede kunderne, men det er kunderne, der selv vælger sine høreapparater. Første gang en kunde skal have høreapparater, er der mange nye lyde at vænne sig til, og derfor tilbyder vi vores kunder, at låne høreapperaterne gratis med hjem på prøve i hjemmevante og trygge omgivelser,” siger Simone Elmegreen, der er audiologist i Farums nye hørecenter.
Simone Elmegreen var torsdag med til at byde de første kunder velkommen i hørecenteret i Farum. Ifølge hende kan kunderne se frem til en god oplevelse, når de træder ind i butikken.
“Vi har fokus på den gode kundeoplevelse. Derfor lytter vi meget til kunderes ønsker, så vi i fællesskab kan finde frem til det, der passer til kundens behov,” lyder det fra Simone Elmegreen.

Publiceret 20 January 2018 05:30

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV