Ricardo Cano har stået bag roret i Golfcaféen ved Værløse Golflkub i et års tid, men han er gået stille med dørene - det laves der om på nu. Foto: Kristina Pihl

Ricardo Cano har stået bag roret i Golfcaféen ved Værløse Golflkub i et års tid, men han er gået stille med dørene - det laves der om på nu. Foto: Kristina Pihl

Ny ejer er klar til at sætte sit aftryk på Golfcaféen

Ricardo Cano, der har 20 års erfaring indefor restaurationsbranchen, har overtaget Golfcaféen ved Værløse Golfklub

Af
Af Kristina Pihl

Han er gået stille med dørene, og derfor er det måske også gået de flestes næse forbi, at Golfcaféen har fået ny ejer. Ricardo Cano er navnet på den nye mand i spidsen, og til februar kan han fejre et år som ejer.
Golfcaféen nye frontmand har store visioner for stedet. Han håber, at flere nye kunder vil få stillet sulten i caféen.
”Jeg vil gerne have, at folk, der bor i villaerne og blokkene rundt omkring, kommer forbi. Vi tager med kyshånd imod folk, der kommer udefra. Golfcaféen skal være den lokale café og ikke bare en golfcafe,” forklarer Ricardo Cano.

Nyt og gammelt

Ricardo Cano har næsten 20 års erfaring indenfor restaurationsbranchen. Han blev uddannet tjener i 1996, og har stort set lige siden arbejdet som kok. Inden han overtog Golfcaféen han har blandt andet arbejdet i en sportcafén i Gentofte, startet sit eget cateringfirma og været souschef for en restauration i Roskilde.
Fik du læst: Groft hærværk på Stavnsholtskolen: 15 ovenlysvinduer knust
 
Han er begejstret for jobbet i Golfcaféen, fordi det giver nye muligheder.
”Når man har en restauration i en klub, har man nogle medlemmer, der står bag en. Derfor er det også nemmere at udforske og eksperimentere lidt med tingene,” lyder det fra Golfcaféens ejer.
Ricardo Cano, der har spansk afstamning, vil blandt andet introducere flere spanske retter som tapas eller spanske gryderetter. Selvom Ricardo Cano vil sætte sit eget præg på cafeen, understreger han også, at der er visse ting, der bliver ved det gamle.
Da jeg startede her, fik jeg at vide, at man helst ikke skulle lave for meget om på priserne og menuerne. De folk, der spiller golf, vil gerne have, at tingene bliver ved med at være, som de kender dem, og det har jeg holdt mig til. Men ligesom andre kokke har jeg selvfølgelig også min måde at gøre tingene på,” siger Ricardo Cano.

En udfordrende start

Efter knap et år som ejer af caféen kan Ricardo Cano nu gøre en foreløbig status. Han er meget glad for den måde, han er blevet taget imod på, men sommerens dårlige vejr har betydet, at han ikke helt har fået den start, han havde ønske sig.
Fik du læst: Flere indbrud i Værløse henover weekenden
”Det har regnet meget i løbet af sommeren, og derfor har golfspillerne ikke kunne spille golf, og det er selvfølgelig også gået ud over mig, men jeg skal ikke klage, for jeg har haft travl både selskabsmæssigt, og folk der har været herinde,” fortæller han.
Ricardo Cano er fortsat optimistisk og ser frem mod den kommende sommer, hvor han håber, at mange lokale, både med og ude golfkøller, vil slå et smut forbi caféen.
”Nu er jeg klar til at se fremmad. Jeg er ikke blevet skræmt væk at den dårlige sæson. Nu krydser jeg fingre for en god sommer, og det kan jo næsten kun gå fremmad,” lyder det fra Ricardo Cano.

Publiceret 23 January 2018 09:09