Initiativtager til en skaterpark på flyvestationen, Rasmus Bogø, er en glad mand. Her er en sammen med sine børn Ella og Laurids på skaterbanen på Refshaleøen. Privatfoto

Initiativtager til en skaterpark på flyvestationen, Rasmus Bogø, er en glad mand. Her er en sammen med sine børn Ella og Laurids på skaterbanen på Refshaleøen. Privatfoto

Nik & Jay støtter lokal skaterpark:

Se hvor stort beløbet blev

Rasmus Bogø, der er initiativtager til skaterparken på flyvestationen, er glad og stolt over tilskuddet fra Nik & Jay-koncerten

Af
Af Anne Lønstrup

”Det er en god start. Vi er rigtig glade og stolte over, at Nik & Jay lavede deres koncert til gavn for det her projekt. Jeg havde ikke hørt fra kommunen om beløbet, før du fortæller mig det, men 53.000 kroner er en god start, også selv om der er langt op til de små tre mio. kroner, vi skal bruge til projektet.”
Læs også: Nik & Jays støtte til skaterpark skaber glæde 
Sådan lyder det fra Rasmus Bogø, da han får nyheden om, at overskuddet fra Nik & Jay-koncerten i efteråret ifølge kommunen lyder på 53.000 kr.oner De penge er nemlig øremærket til en ny skatepark i Furesø, som Rasmus Bogø gik i gang med at realisere tilbage i 2016.
Facebookgruppen 'Furesø Skatepark' har godt 1.200 medlemmer. Der er nedsat en arbejdsgruppe på fem personer, som siden 2016 har været i dialog med kommunen, og som i løbet af 2017 intensiverede arbejdet på at skaffe fondsmidler og sponsorer i lokalsamfundet. Initiativtagerne er netop nu ved at oprette en støtteforening.
Læs også: Se billederne: Lålålålålå.....drengene fra Værløse væltede Galaksen 
”Vi forventer, at også kommunen går ind og støtter økonomisk. Det her projekt kræver en indsats fra alle parter, og politikerne vil jo gerne skabe gode rammer for de unge i kommunen. Jeg tror, at en skatepark vil være til gavn for alle i Furesø og omegn. For når der er noget at lave for de unge, øges sandsynligheden for, at de bliver på det rette spor,” siger Rasmus Bogø. Han er selv vokset op i Værløse og arbejder i dag som forretningsudvikler i it-konsulentfirma.
Han fortæller, at kommunen og initiativtagerne ønsker, at skateparken kommer til at ligge på Flyvestationen. Her er mange ting i gære, og så ligger den centralt for Kirke Værløse, Jonstrup, Hareskov og Værløse.
Fik du læst: Furesø kan noget med de unge - det skal fejres på onsdag 
Ideen om Furesø skal have sin egen skatepark, fik Rasmus Bogø, da han sammen med sine to børn besøgte en skatebane på Refshaleøen.
”Der så jeg den omsorg, som de større børn viste de små begyndere. Det positive fællesskab blev jeg ramt af, og jeg tænkte, 'Tænk, hvis man kunne skabe en skaterbane i Furesø!'”
 

null

Publiceret 28 January 2018 06:00

SENESTE TV