Der er mange iværksættere i Furesø, Susie Skaubye er en af dem, og selvom det kræver hårdt arbejde, mener hun, at man skal følge sit hjerte og bare kaste sig ud i det. Privatfoto

Der er mange iværksættere i Furesø, Susie Skaubye er en af dem, og selvom det kræver hårdt arbejde, mener hun, at man skal følge sit hjerte og bare kaste sig ud i det. Privatfoto

Lokal iværksætter:

“Jeg har en drøm om at skabe et unikt univers”

“Man skal følge sit hjerte, sin drøm, sin intuition og mavefornemmelse og så bare kaste sig ud i det. Det værste, der kan ske, er, at man lærer noget”. Sådan lyder det fra en af de mange lokale iværksættere i Furesø

Af
Helene Stolle

Da Susie Skaubye for otte år siden flyttede tilbage fra København til sin barndomsby Farum, savnede hun en café og butiksoplevelse lidt ud over det sædvanlige - et lidt mere skævt og unikt sted, som man finder mange steder i København.
“Så da jeg i december 2013 så, at der var ledige lokaler i et af de gamle charmerende huse på Farum Hovedgade, tog jeg en hurtig beslutning. Jeg sprang ud som selvstændig og realiserede drømmen om mit eget sted. Dermed blev 'Sus i Dus' virkelighed, og den 3. april 2014 åbnede jeg dørene for første gang”, fortæller Susie Skaubye.
Fik du læst: Nik & Jay støtter lokal skaterpark: Se hvor stort beløber blev 
 
For de borgere, der ikke kender 'Sus i Dus', er det en lille café blandet med tøj, smykker og brugskunst, ligesom der bliver holdt mange forskellige arrangementer som 'Funk Friday' og de såkaldte 'Mormor'-aftener, ligesom 'Quiz og Tapas' er blevet et populær event.
“Det er enormt dejligt og festligt, og kunderne har taget rigtig godt imod det”, fortæller Susie og fortsætter:
”Det, at vi kan samle folk og få en hyggelig, festlig og intim stemning, er noget, vi lægger meget vægt på. Vi vil gerne have at 'Sus i Dus', er et sted, hvor folk føler sig hjemme, kan hænge ud og samtidig kan få forskellige oplevelser – alle med et personligt touch”.

Ting tager tid

At satse på sin drøm og åbne en lille cafébutik i en kommune som Furesø kræver hårdt arbejde.
“Vi har nu været i gang snart fire år og selvom vi hele tiden oplever, at der kommer nye kunder, stamkunder vender tilbage, og vi hører at der snakkes om os ude i byen, skal der en god portion tålmodighed og tro på, at det nok skal gå samt en masse gå-på-mod og idérigdom”, lyder det fra Susie Skaubye, der fortsætter:
Fik du læst: Farum Kirke bliver til festivalplads
 
”'Sus i Dus' har hele tiden været en drøm, som jeg har været så privilegeret at få lov at udleve. Jeg elsker snakken med kunder, glæden ved at hygge om kunderne, finde nye spændende varer, vores festlige events, de stille timer med bogføring, markedsføring, tænke nye tanker og ikke mindst glæden ved om morgenen at møde ind i caféen, der jo er blevet mit andet hjem. Jeg elsker at få ideer - og når de kommer, er energien og handlekraften enorm, og tingene går stærkt. Glæden ved at være sin egen herre og skabe, er noget jeg virkelig værdsætter - og det er alt det hårde arbejde værd”.

Publiceret 29 January 2018 08:59