Fredag den 16. februar inviteres furesøborgerne til at gå fakkeloptog til Right to Dream Park, hvor FCN møder OB. Arkivfoto

Fredag den 16. februar inviteres furesøborgerne til at gå fakkeloptog til Right to Dream Park, hvor FCN møder OB. Arkivfoto

Gå med:

Fakkeloptog til FCN's hjemmekamp

Fredag 16. februar kan man være med til at støtte FC Nordsjælland, der spiller mod OB

Alle borgere i Furesø kommune inviteres til fakkeloptog og gratis entré til Right to Dream Park fredag 16. februar.

I samarbejde med Furesø kommune og Furesø Boligselskab inviterer FC Nordsjælland til kampen, der skyder forårssæsonen i gang. Alle borgere i Furesø kommune, der deltager i fakkeloptoget, kan efterfølgende få fri entré til forårets første hjemmekamp mod OB.

Fik du læst: Furesø Festival opstår med ændret profil 

Mødestedet er ved fodboldbanen i Farum Midtpunkt, ved Ejendomskontoret, Paltholmterrasserne 15. Her vil arrangørerne være repræsenterede, og superligaspillere deler billetter ud fra klokken 17.30. Der vil også være sodavandskuponer til de første 250 deltagere.

Fakkeloptog mod stadion

Alle går i samlet flok mod stadion, så tribunen er fyldt klokken 19, når forårets første kamp fløjtes i gang.

Arrangementet er et blandt flere initiativer mellem de tre arrangører.

Fik du læst: Furesø Revyen kommer med breaking news

Igennem de sidste mange år har de samme arrangører stået bag sommertræning, hvor superligaspillere og akademitrænere fra FC Nordsjælland har trænet med unge fra Furesø Boligselskab på fodboldbanen i Farum Midtpunkt.

Sommertræningen har givet de unge mulighed for at blive trænet af nogle af deres forbilleder. Det giver både fodboldglæde og spirende venskaber på et uformelt plan.

FIFA-eftermiddage

Sidste år blev et nyt initiativ præsenteret, da de samarbejdende parter inviterede de unge i Furesø Boligselskab til FIFA-eftermiddage i Servicecentralen i Farum Midtpunkt.

Her blev deltagerne mødt af instruktører og superligaspillere, som de dystede mod i turneringen.

jesl

Publiceret 09 February 2018 09:45

SENESTE TV