Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Furesø Kommune:

Møde på vej om projekt på Farum Hovedgade

“Så snart der foreligger et gennemarbejdet forslag til den nye bebyggelse, vil der blive inviteret til et møde,” siger By- og Kulturdirektør Niels Thygesen

“Så snart der foreligger et gennemarbejdet forslag til den nye bebyggelse, vil der blive inviteret til et møde, hvor udviklerne kan præsentere projektet for naboerne og andre interesserede. Herefter vil der blive fremlagt en sag for Udvalget for Byudvikling og Bolig.”

Sådan siger By- og Kulturdirektør Niels Thygesen, Furesø Kommune.

“I sommer modtog Furesø Kommune et forslag til et projekt med butikker og boliger ved den gamle Spar-købmand på Farum Hovedgade. Kommunen lægger vægt på. at den nye bebyggelse bidrager til hovedgadestrækningens karakter af stationsby. Den skal spille godt sammen med både de omgivende bevaringsværdige bygninger og med pladsen overfor – i folkemunde kaldet Frodes Plads, på hovedgadens højeste punkt,” siger Niels Thygesen og fortsætter:

Læs også: DEBAT: Hvordan får vi liv på Farum Hovedgade ved Frodes plads?

“Vi ser på bygningernes højder, længder og udtryk, på parkeringsforholdene og på indpasningen af træer og eventuelle andre grønne elementer.”

“Vi har derfor holdt en række møder med de, der står bag projektet, med henblik på at få finde en god løsning. Vi har også haft en drøftelse med dialoggruppen for Farum Hovedgade om byggeplanerne.”

Publiceret 17 February 2018 06:00