Der er for får p-pladser ved Farum Station.Arkivfoto

Der er for får p-pladser ved Farum Station.Arkivfoto

Nu skal p-forholdene ved Farum Station under lup

Der skal skabes bedre parkeringsforhold ved Farum Station - men først skal de nuværende forhold analyseres

Af
Helene Stolle

Pendlere og borgere tæt ved Farum Station er ikke de eneste, der er godt trætte af parkeringsforholdene. DSB EJendomme har nemlig helt tilbage i 2015 taget kontakt til Furesø Kommune i håbet om at udvide antallet af p-pladser. Det fremgår af dagsordenene til det næste møde i udvalget for Natur, Miljø og Grøn omstilling, og nu lader det til, at der skal ske noget.

I dag kan der parkere godt 110 biler på stationens parkeringsplads, men dagligt er der flere biler, end der er plads til - biler der parkerer på O.B. Muusvej og den private fællesvej Klaus Nars Vej. Ved en besigtigelse den 15. januar i år klokken 14 holdt der ifølge Furesø Kommune to biler ulovligt parkeret ved parkeringspladsen, mens 13 pendlere havde parkeret på sidevejene.

Siden 2015 har forskellige løsningsforslag for udvidelse af parkeringsarealet ved stationen været drøftet, og der var stemning for et parkeringshus. Men den udgift kunne DSB Ejendomme dog ikke være med på, mens Furesø Kommune mente andre løsningsforslag for udvidelse af parkeringsarealet greb for meget ind i byrummet. Men nu skal de forskellige muligheder altså drøftes igen.

Publiceret 07 March 2018 06:01