De forskellige arrangementer på Værløse Bymidte tiltrækker mange mennesker - derfor skal der nu arrangeres flere events, og det skal frivillige ildsjæle være med til.Arkivfoto: Helene Holm Stolle

De forskellige arrangementer på Værløse Bymidte tiltrækker mange mennesker - derfor skal der nu arrangeres flere events, og det skal frivillige ildsjæle være med til.Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Centerforening tager affære:

Nu skal der ske noget på Værløse Bymidte

Værløse Bymidte søger frivillige, der vil være med til at skabe nye tiltag

Af
Helene Stolle

Nyheden om, at Irma på Værløse Bymidte lukker i begyndelsen af april, gav genlyd i hele kommunen. Flere lokale sider på Facebook flød over med kommentarer fra borgere, der både var kede af Coops beslutning men også mindede hinanden om vigtigheden i at støtte op om byens butiksliv, hvis man ønsker det bevaret.

Fik du læst: 17 år og superligaspiller: Kometen Damsgaard

Centerforeningen på Værløse Bymidte arbejder dog på flere fronter for at gøre Bymidten til et endnu mere attraktivt sted at besøge.

Lige nu efterlyser Værløse Bymidte frivillige ildsjæle, der har lyst til at skabe flere aktiviteter og live, der kan samle borgerne på Bymidten.

“Vi ønsker, at det lokale fingeraftryk skal være mere tydeligt og synligt”, skriver Annette Schou, der er centerkonsulent på Værløse Bymidte i et opslag på Facebook, hvor hun også fortæller, at de nye tiltag ikke bare skabes af Bymidtens centerforening og butikker men også i samarbejde med Furesø Kommune.

Fik du læst: Hjertet på rette sted: Spejdernes Genbrug hjælper de hjemløse i kulden

De aktiviteter, der tænkes på, er events som torvedage, børneloppemarkeder, grillaftener, byvandringer og pop-up koncerter.

“Vi kan se, at Bymidten er velbesøgt, når vi tilbyder nogle spændende arrangementer, Derfor har vi besluttet at lave flere arrangementer end nogensinde før. Dette har resulteret i forskellige former for underholdning og optrædener. Det har været vigtigt for os at appellere til mangfoldigheden, men i særdeleshed har vi haft fokus på børnefamilierne. Vi har budt på en del aktiviteter med kendte artister, men det har og er også vigtigt for centerforeningen at inddrage og samarbejde med de mange lokale foreninger. Det gør vi, for at styrke dét, som skal gøre Værløse Bymidte til Værløses samlingspunkt”, har Annette Schou ved en tidligere lejlighed udtalt.

Hvis du kunne tænke dig at være med til at skabe mere liv på Værløse Bymidte, kan du skrive til centerkonsulent Annette Schou på centerkonsulent@vaerloesebymidte.dk..

Publiceret 08 March 2018 05:30