"Min kæreste er opvokset i Værløse. Når vi kører søndagstur, går turen ofte forbi hans barndomsby. Jeg forstår hans begejstring for byen. De grønne områder, de hyggelige boligkvarterer og den charmerende ”Røde Plads”. Det er så trist, at kriminalitet og uro er blevet en del af hverdagen for borgerne",skriver Mette Thiesen i debatindlægget. Arkivfoto

DEBAT:

"Trygheden skal tilbage i Furesø"

Mette Thiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Nordsjællands Storkreds, Østergade 20, Hillerød

Bilafbrændinger, indbrud, hærværk, hashhandel. Det kan man gang på gang læse om i Furesø Avis. Det betyder forståeligt nok, at utrygheden breder sig blandt borgerne med hastige skridt.

Min kæreste er opvokset i Værløse. Når vi kører søndagstur, går turen ofte forbi hans barndomsby. Jeg forstår hans begejstring for byen. De grønne områder, de hyggelige boligkvarterer og den charmerende ”Røde Plads”. Det er så trist, at kriminalitet og uro er blevet en del af hverdagen for borgerne.

Desværre er det jo ikke et særsyn i dagens Danmark. Christiansborg-politikerne har svigtet danskerne. Deres fejlslagne udlændingepolitik og deres nedprioritering af politiet har åbnet en ladeport for utryghed og kriminalitet.

I Nye Borgerlige vil vi udvise kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom. Vi vil decentralisere politiet. Lokalstationer skal genåbnes, og der skal flere politibetjente til. Bureaukratiet skal mindskes. Vores dygtige betjente skal have tid til deres kerneopgaver. De skal ikke spærres inde på et kontor!

Det skal ikke være sådan, at man frygter at gå igennem Værløse Bymidte og Farum Midtpunkt efter mørkets frembrud. Det skal ikke være sådan, at man frygter indbrud. Og det skal ikke være sådan, at man frygter, at ens bil bliver brændt af.

Danskerne fortjener tryghed. Derfor er der brug for Nye Borgerlige!

 

Publiceret 15 March 2018 07:14

SENESTE TV