Overfald i S-tog mellem Værløse og Farum kostede en 23-årig et knivstik i låret og hans bror en brækket finger. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Overfald i S-tog mellem Værløse og Farum kostede en 23-årig et knivstik i låret og hans bror en brækket finger. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Var på vej til fredagsbøn:

Brødre overfaldet i S-tog mod Farum

Knivstik i låret, brækket finger og jagt rundt på Værløse Station

Af
Jens Berg Thomsen

En 23-årig mand og hans lillebror blev fredag eftermiddag overfaldet i S-toget mellem Værløse og Farum. Den 23-årige og lillebroren var på vej til fredagsbøn i Farum og var steget på toget i Værløse. Her så de fire personer gå i retning mod dem, og den ene havde en sort kniv med et blad på længde med en finger. Manden med kniven spørger, hvorfor de to brødre ser på dem.

“De virker meget aggressive,” siger Dorte Kalhauge, der er politiassistent ved Nordsjællands Politi.

Der opstår tumult på togturen mellem Værløse og Farum. På et tidspunkt forsøger den 23-årige at snuppe kniven, hvilket ikke lykkes. Derfor har den 23-årige også fået afværgeskader på venstre hånd.

Fik du læst: Søndag venter et brag af en finale: Værløse kan toppe 1. division

Da toget ankommer til Farum går både brødreparret og de fire andre ud af toget. Den 23-årige opdager her, at han er varm på sit ene lår, og at han er blevet stukket med kniven. Samtidig ringer han 112. Han ser også, at de fire begynder at tale i mobiltelefon.

“Det får ham til at frygte, at de er ved at ringe efter forstærkning, og derfor går de ind i toget igen for at køre tilbage til Værløse,” siger Dorte Kalhauge.

På Værløse Station står alle igen ud af toget, og de fire begynder at løbe efter brødreparret, der mister kontakten med hinanden. Igen her ringer den 23-årige 112, og han aftaler med vagtcentralen, at han bliver samlet op et sted i nærheden.

“Efterfølgende har vi søgt med hund på flere stationer for at finde spor,” siger Dorte Kalhauge, der fortæller, at sagen nu bliver efterforsket videre.

Fik du læst: Rokkedyssegaard fik en perfekt start på sæsonen

Af døgnrapporten fremgår det også, at den 23-åriges lillebror brækkede en finger ved overfaldet.

Der findes signalement af manden med kniven, der beskrives som værende mellem 20-25 år gammel, kraftig og mellemøstlig af udseende. Han havde sort, kort strithår og bar sorte solbriller, sort, langærmet trøje og sorte bukser. Der findes kun ét yderligere signalement af de andre, og her er tale om en mand af mellemøstligt udseende, der var iført en hvid jakke.

Publiceret 30 April 2018 12:33