Inger Hansen, der er nummer tre på billede fra højre, skal til Hviderusland. Pressefoto

Inger Hansen, der er nummer tre på billede fra højre, skal til Hviderusland. Pressefoto

Inger fra Røde Kors i Værløse hjælper i Hviderusland

Hjælp I slutningen af maj i år tager Inger Hansen - lederen af Røde Kors butikken i Værløse Bymidte - med en Røde Kors delegation til Hviderusland. Delegationen tæller ni frivillige fra forskellige afdelinger i Dansk Røde Kors og fra forskellige aktiviteter, så som vågetjeneste, førstehjælp og genbrug.

Delegationen er inviteret af Hvideruslands Røde Kors, som også har lagt programmet med vægt på handicapområdet. Delegationen skal besøge Røde Kors projekter i Minsk og Minsk regionen.

Røde Kors Furesø støttede af sit overskud sidste år og forrige år den fortsatte kamp mod den frygtelige sygdom Ebola i det Vestafrikanske land Liberia. Et andet projekt, der får støtte, er i Hviderusland, hvor butiksleder Inger Hansen også får lejlighed til at vurdere på hvilke områder, der er muligheder for et videre samarbejde. I forvejen er Hvideruslands Røde Kors en af de største aftagere af Dansk Røde Kors' nørklearbejder, som for eksempel hjemmestrikket babytøj og hjemmestrikkede babytæpper, og også genbrugstøj.

Publiceret 11 May 2018 00:00

SENESTE TV