Nu kan du ved to dialogcafér møde byrådets medlemmer til en snak om det områder, der er sat særlig fokus på i de kommende år. Foto: Furesø Kommune

Nu kan du ved to dialogcafér møde byrådets medlemmer til en snak om det områder, der er sat særlig fokus på i de kommende år. Foto: Furesø Kommune

Dialogcafé:

Kom med input til byrådets arbejde

Furesø Byråd søger input fra borgerne om det politiske fokus

Af
Helene Stolle

Hvordan er det egentlig at være borger i Furesø, og hvordan synes borgerne om det fokus, som de lokale politikere har? Det vil byrådet gerne vide, og derfor bliver der nu afholdt to dialogcaféer.

Byrådet har et nyt arbejdsprogram med flere end 200 indsatser, og det er de, der sætter retningen for Furesøs udvikling.

Fik du læst: Farum har sin egen allé med de smukkeste kirsebærtræer

“Det er vigtigt, at vi får inddraget borgerne, når vi sætter et så ambitiøst udviklingsprogram i gang. De konkrete indsatser skal planlægges, så vi prioriterer rigtigt og får det bedst mulige udbytte, og her er borgernes engagement og viden vigtig”, siger borgmester Ole Bondo Christensen (A) i en pressemeddelelse fra kommunen, hvori det også fremgår, at der især er fokus på gode skoler og dagtilbud, en god ældrepleje, stærke fællesskaber i foreningslivet, styr på økonomien og beskyttelse af naturen.

På de to cafemøder er dialogen i fokus, hvor borgere og medlemmer af byrådet sammen kan drøfte de forskellige emner i arbejdsprogrammet.

Fik du læst: Så er der nyt om byggeriet ved den gamle Spar-købmand

Det første dialogcafé holdes den 22. maj i teatersalen i Farum Kulturhus klokken 19 til 21. Her gælder det temaerne: En veldrevet, tryg kommune med borgerne i centrum, levende arbejdsliv og beskæftigelse til alle samt et levende kultur-, idræts- og fritidsliv

Det andet cafémøde holdes den 31. maj i atriet i Furesø Rådhus, Værløse, klokken 19 til 21. Her skal temaerne gode opvækstvilkår for vores børn og unge, bæredygtig byudvikling, naturbeskyttelse og grøn omstilling samt et sundt og aktivt liv i stærke fællesskaber (Ældre og sundhedsområdet) drøftes.

Tilmelding til dialogmøderne kan ske på her hvor man også kan se arbejdsprogrammet.

Publiceret 11 May 2018 09:30