Der var godt gang i tilmeldingerne til Find vej Dagen. Privat foto.

Der var godt gang i tilmeldingerne til Find vej Dagen. Privat foto.

Fuld fart på lokal O-løbsklub

Der var masser af løbere til arrangementet i skoven

På en 5 maj, hvor solen bare haglede ned, så kunne vi jo næsten ikke ønske os skoven præsenterede sig fra en pænere side.

Farum OK afholdt “Find-vej-i” dagen i Farum Lillevang - på samme dag afholdt 40 andre orienteringsklubber ud over hele Danmark under Dansk Orienterings-Forbund Find-vej-i i deres hjemmebaneskove.

Der har for hele landet været næsten 3.000 ude og prøve at løbe orienteringsløb, og en del af dem havde også fundet vej til Farum OK og Farum Lillevang.

Rema 1000 havde hjulpet med saft og bananer til de glade løbere - og også til de trætte løbere!

Og der var diplomer og medaljer til de mindste når de kom i mål.

 

 

Fuld tryk på forårsløbene

Foråret er på for fuldt tryk, og Farum OK deltager i skovcup, hvor alle skovtrolde (og deres forældre!) kan løbe hver onsdag - se farum-ok.dk og skovcup.dk for mere info om hvilke skove, det afholdes i.

For de lidt større og alle seniorer, så er der torsdagstræning med start omkring klokken 17 fra forskellige skove i og omkring Farum (find skov og dato på farum-ok.dk under punktet “torsdagstræning”). Her er både let, mellem og svær bane - og på svær bane er der derudover forskellige teknik-momenter lagt af vores træner til dagen og skoven. 

Hvis du har mod på mere find-vej-i, så er Find vej i Danmark et projekt, der er støttet af Nordea-Fonden og Dansk Orienterings-Forbund, og der findes 300+ ruter og over 7000+ faste poster spredt ud over hele Danmark. Så vi mener vi kan tilbyde Danmarks absolut bedste udendørs facilitet - som alle har adgang til.

Gå ind på www.findveji.dk og find en Find vej bane i nærheden af hvor du er, og i en sværhedsgrad, der passer til dig - så er du hurtigt på vej ud i skoven.

Publiceret 12 May 2018 07:00

SENESTE TV