Modelfoto

Modelfoto

Furesø ramt af indbrudsbølge i weekenden

Af
Jens Berg Thomsen

Døgnrapporterne fra Nordsjællands Politi fortæller om fem indbrud i Furesø Kommune hen over weekenden.

Mellem fredag klokken syv om morgenen og et døgn frem har en villa på Engtoftevej i Farum haft ubudne gæster. Der er knust en rude i en terrassedør, og der er blandt andet stjålet magueritøreringe fra Georg Jensen.

Læs også: Bilist overså vigepligt: Ramte cyklist

På Jomfrubakken i Værløse har der også været indbrud. Det er sket på et tidspunkt mellem onsdag og lørdag, hvor der er knust et vindue med en sten. Her har tyven stjålet mad fra huset, står der på døgnrapporten, der ikke nævner, hvad det er for noget mad, der er tale om.

Der er stjålet ure, parfume, kontanter og bilnøgler fra et hus på Skovbakken i Farum, hvor der har været indbrud mellem onsdag klokken 21 og lørdag klokken 10.30. Her har tyven brugt en stige til at komme op til et førstesalsvindue, som er blevet brudt op. Tyven har også brugt husets toilet, skriver politiet på døgnrapporten.

Fik du læst: Butikschef skabte glæde på plejehjem: Kom med mindre blomsterhav 

I en villa på Anekæret i Farum har der også været indbrud. Det er sket mellem fredag klokken 8.30 og lørdagen efter klokken 18, hvor en rude i en terrassedør er blevet knust. Her er alt gennemrodet, men der er ikke noget overblik over, hvad der er stjålet i skrivende stund.

Det er der til gengæld ved et indbrud i en villa på Farum Gydevej, hvor der mellem lørdag klokken 18 og søndag morgen klokken 1.15 er blevet brudt et soveværelsesvindue op. Tyven har ifølge døgnrapporten blot været i soveværelset, og der er sjålet en iPad, en Macbook-computer og en taske.

Publiceret 15 May 2018 11:30

SENESTE TV